Hoe het gaat met mijn spaardoel aug 2018

29 augustus 2018 2 Door Marìs

Hoe het gaat met mijn spaardoel aug 2018. Vorige week konden jullie lezen over de btw verhoging en hoe ik daarmee om ga. Deze week vertel ik jullie hoe het er momenteel voor staat met mijn spaardoel(en).

Hoe het gaat met mijn spaardoel aug 2018

Hoe het gaat met mijn spaardoel aug 2018. Vandaag geef ik jullie weer een update over hoe het nu met mijn spaardoel(en) gaat. Vorige keer konden jullie al lezen hoe ver ik op dat moment was en wat mijn doelen waren. Vanaf nu wil ik jullie (ik denk) maandelijks een update gaan geven. Want ik ben ook altijd wel benieuwd naar hoe dit bij andere mensen gaat.

Mijn 1e spaardoel was om mijn Freedom rekening te vullen tot 730 euro, zodat ik daarvan 1 maand de hypotheek en VVE van mijn huidige huis kon betalen en nog 100 euro over zou hebben op die rekening. Dit doel heb ik afgelopen week behaald!

Daarnaast ben ik bezig om mijn bufferrekening te vullen, ik wil hier in eerste instantie graag 1500 euro op hebben, maar heb ervoor gekozen om dit op een lager pitje te zetten omdat ik zsm verhuizen belangrijker vind. Wel gooi ik steeds de rente naar deze rekening. Momenteel staat mijn buffer op 132,42 euro. Dus dat is een leuk klein beginnetje.

Zoals jullie net al konden lezen is mijn hoofd spaardoel momenteel ‘verhuizen’. Omdat ik eerst de Freedom rekening gevuld wilde hebben om 1 maand de hypotheek en vve van mijn huidige huis te kunnen betalen, ben ik dit doel pas gestart toen de Freedom rekening het gewenste bedrag bereikte. Dus momenteel staat hier pas 120 euro op.
Alle extra’s die binnen komen gedurende de maand gaan vanaf nu naar deze spaarrekening, inclusief mijn overuren die ik van mijn werk uitbetaald krijg. Dus vanaf nu zal deze rekening redelijk hard gaan groeien.

Volgende maand weer een nieuwe update! Wat is momenteel jouw hoofd spaardoel? En hoe ver ben je daarmee?