Hoe ik met bedragen puzzel

Hoe ik met bedragen puzzel

16 november 2020 10 Door Marìs

Vandaag geef ik jullie een kijkje in hoe ik met bedragen puzzel. Voorheen nam ik een vast spaarbedrag, nu doe ik het andersom.

hoe ik met bedragen puzzel

Hoe ik met bedragen puzzel

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik met bedragen puzzel. Op de foto is een schema te zien waarin diverse categoriën en bedragen staan. Onderop staat het totaalbedrag wat ik daarvoor nodig heb.

Leestip: Zo spaar jij 30.000 euro!

Voorheen zou ik een zeker bedrag gekozen hebben. Een bedrag waarvan ik zéker weet dat dat maandelijks binnen komt. En dat bedrag verdeelde ik dan tussen diverse categoriën waar ik op dat moment voor aan het sparen was, of geld voor wilde reserveren/ uitgeven. Kreeg ik extra? Dan bepaalde ik op dat moment per keer waar dat geld naartoe ging.

Maar deze keer ben ik dit eens vanuit een ander perspectief gaan doen. Ik keek nu naar welke bedragen ik zou wíllen sparen voor deze categoriën. Soms ligt het totaalbedrag dicht bij wat ik nu sowieso minimaal kan sparen, maar ik zette er ook droombedragen in.

Met droombedragen bedoel ik dan: bedragen waarvan je zegt: wat zou het heerlijk zijn als ik deze bedragen hiervoor kan sparen, reserveren of uitgeven. Dit in het kader van de wet van de aantrekkingskracht. Hierbij denk je niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. En dus deed ik dat en maakte op geheel nieuwe wijze dit ‘schema’.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om nr 19 komend jaar toe te passen. Dat betekend dat ik in totaal minimaal 1060 euro per maand moet kunnen gaan sparen. Dit wordt een leuke uitdaging, maar is wel mogelijk! Zoals jullie kunnen zien, heb ik vooral flink ingezet op de verbouwing, omdat er gewoon nog erg veel moet gebeuren in huis. Graag wil ik dit grotendeels af krijgen in 2021.

Schema nr 19 zal ingaan vanaf januari 2021.

Leestip: Jij kunt ook geld verdienen met Euroclix en andere site’s!

Hoe puzzel jij met bedragen? Maak jij ook zo’n soort schema en schuif je tig keer met bedragen, of neem je echt een totaal spaarbedrag en ga je dat verdelen?

hoe ik met bedragen puzzel