Hoe ik ruim 1600 euro verdeelde

Hoe ik ruim 1600 euro verdeelde

9 september 2021 7 Door Marìs

Vandaag lezen jullie hoe ik ruim 1600 euro verdeelde. Dit geld kwam van mijn ETF’s die ik allemaal verkocht, omdat het bedrijf waar ik ze had na 2 maanden en meerdere verzoeken mijn achternaam nóg niet aangepast had.

Hoe ik ruim 1600 euro verdeelde

Hoe ik ruim 1600 euro verdeelde

Daarom kunnen jullie vandaag lezen hoe ik ruim 1600 euro verdeelde. In het begin twijfelde ik nog even wat ik met het geld zou gaan doen, en wist ik het wel voor een deel al, maar toen het gestort was, was het voor mij meteen duidelijk.

Leestip: Plotseling verkocht (je leest waarom ik mijn ETF’s verkocht)!

Meteen wist ik wat ik precies met al het geld wilde doen. Het precieze bedrag dat gestort werd was 1684,36 euro. Naast mijn verbouwing incl. tuin had ik nog een lijstje klaar liggen met bedragen die ik wilde reserveren, sparen én met wat dingen die ik wilde kopen (op voorraad) voordat mijn contract bij de post in mei 2022 is afgelopen.

Omdat dit lijstje best lang is, met veel bedragen erop, besloot ik het geld volledig voor dat lijstje te gebruiken. Want voor mij is de verbouwing/ tuin 1 ding. Daar gaat constant veel geld naartoe. Daardoor is het een stuk lastiger om dit lijstje af te werken voordat mijn contract afgelopen is. Dit maakt mij onrustig, daarom heb ik ervoor gekozen nu aan dat lijstje te beginnen.

Vanaf oktober ga ik mijn spaarbedragen sowieso weer anders verdelen om ervoor te zorgen dat ik dit lijstje ook écht kan afwerken voordat mijn contract afloopt. Voor nu ben ik al een aardig eindje op weg en dat voelt echt heel erg lekker!

Dit deed ik met het geld

Hieronder mijn lijstje van de doeleinden waarvoor ik het geld van mijn verkochte ETF’s gebruikte.

 • 50,- kerstgeld (reservering)
 • 90,- nachtje hotel na musical bezoek (reservering, als ik over hou is dat mooi meegenomen)
 • 120,- rittenkaart zwembad (reservering, het bedrag is een gokje, want staat niet op de site)
 • 60,- 1 jaar bieb abonnement (reservering)
 • 61,53 apotheek en drogisterij artikelen voorraad (uitgave)
 • 0,83 extra aflossen (reservering)
 • 2,- cursussen (reservering)
 • 400,- buffer (sparen)
 • 900,- aankopen rekening (reservering)

Dat maakt bij elkaar dus het gehele bedrag. Ik het hierdoor flink wat van mijn lijstje kunnen afronden en dat voelt wel echt heel erg lekker moet ik zeggen. Ik verheug mij er nu al op om de rest ook af te kunnen vinken.

Wat er nu nog open staat

Er staat nu natuurlijk nog het een en ander open op datzelfde lijstje. En het zou kunnen dat daar wellicht nog wat dingetjes bij komen, maar dat zijn dan geen hele grote bedragen meer.

 • 1100,- aankopen (reservering)
 • 1000,- cursussen (reservering)
 • 200,- tandarts bezoeken (reservering)
 • 10,- agenda 2022 (uitgave)
 • 24,- kip balletjes voorraad (uitgave)
 • 20,- neusspray voorraad (uitgave)

Van dit lijstje ga ik beginnen met de grootste bedragen, want dan worden al mijn doelen des te sneller écht bereikbaar. Het wordt even spannend of dit helemaal gaat lukken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik een heel eind ga komen met dit lijstje.

Leestip: Makkelijk extra geld verdienen online!

Stel jij ontvangt nu 1600 euro, in jóúw situatie, wat zou jij nu met dat bedrag doen?

Hoe ik ruim 1600 euro verdeelde