Hoe lang blijf jij doorrijden?

Hoe lang blijf jij doorrijden?

8 maart 2021 14 Door Marìs

Vandaag wil ik van jullie weten; hoe lang blijf jij doorrijden? De meesten van ons hebben een auto. Nu ben ik benieuwd hoe jullie tegen dit onderwerp aan kijken.

Hoe lang blijf jij doorrijden

Hoe lang blijf jij doorrijden?

Ik vraag jullie vandaag; hoe lang blijf jij doorrijden? De meesten van ons hebben een auto. Sommigen van ons een nieuwe, anderen een tweedehands auto. Beiden helemaal prima, want iedereen heeft zijn eigen prioriteiten. Nu heb ik zelf een tweedehandsauto van 9 jaar oud, weinig kilometers op de teller toen ik hem kocht voor zijn leeftijd.

Leestip: 30.000 euro spaarmeter!

Nog elke dag ben ik erg blij met mijn auto, zeker in deze tijden geeft het gewoon veel extra vrijheid. En ik ben gek op vrijheid! Ineens vroeg ik mij af; hoe lang blijf jij doorrijden met je auto? Wanneer komt voor jullie als lezers het moment dat je denkt; en nu is het tijd voor een andere auto!

Is dat wanneer je auto een bepaalde leeftijd bereikt? Wanneer hij een bepaald aantal kilometers gereden heeft, of ligt dat er puur aan wat voor kosten eraan zitten te komen voor je auto? Als het aan de kosten ligt. Wat is dan voor jou het grensbedrag waarvan je zegt; nu wordt het mij teveel en neem ik een andere?

Zelf heb ik hier natuurlijk geen ervaring mee, dus ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen! Mijn auto doet het overigens helemaal prima en daar verwacht ik nog wel een tijdje mee door te kunnen rijden. Maar ik vroeg mij zo af wanneer andere mensen de beslissing nemen om over te stappen naar een andere auto, vandaar dit artikel met mijn vraag!

Wanneer je een andere auto koopt, kies jij dan voor een tweedehands, of toch liever een hele nieuwe en waarom? Beiden kan ik begrijpen. Wanneer je veel kilometers moet maken voor je werk, haal je denk ik meer plezier uit een nieuwe auto, want hoe meer kilometers, hoe meer onderhoud. Maar wanneer je niet zoveel kilometers maakt voor je werk, of zelfs alleen een auto nodig hebt voor privé, snap ik weer prima dat je geen nieuwe neemt omdat je het geld er dan niet uit haalt. Zo denk ik er tenminste over 😉

Leestip: Muntjes sparen!

Kortom; Wat bepaalt wanneer jij een andere auto koopt? Ik ben benieuwd naar jullie redenen en reacties!

Hoe lang blijf jij doorrijden