Hoe… over geld denkt

Hoe… over geld denkt

15 januari 2021 0 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over mijn interview; Hoe… over geld denkt. Helaas had ik voor vandaag niemand die een interview ingevuld had, dus dat is erg jammer! Maar…

Hoe... over geld denkt

Hoe… over geld denkt

Hoe… over geld denkt, zullen we dus vandaag niet te weten komen 😉 Maar! Om deze reeks interview te kunnen blijven plaatsen, heb ik jullie hulp nodig, daarom een oproepje. Heb jij nog niet meegedaan en lijkt het jou ook leuk? Dat kan natuurlijk! Wellicht ken je ook nog andere mensen die het leuk vinden om mee te doen, geef ze dan even de link van dit artikel door!

Leestip: Geldgedachten, stappen voor verandering!

Zelf vind ik het altijd erg leuk om dit soort interviews te lezen op blogs, evenals de interviews waarin mensen écht hun cijfers delen. Want je weet nooit wat je daar weer uit op kunt pikken voor jezelf! Gelukkig hebben er al redelijk wat mensen wél meegedaan met mijn interview. Mocht je nu iets hiervan gemist hebben, dan zet ik alle interviews nog even voor jou op een rijtje hier onder.

Er zijn dus flink wat interviews om terug te lezen, als je nog even een momentje voor jezelf wilt 😉 Hopelijk zijn er veel mensen die het leuk vinden om alsnog het interview in te vullen. Ik zie dus geen persoonlijke gegevens wanneer je dit invult via google forms. Echt alleen jouw antwoorden. Klik hier om het interview in te vullen! Vergeet niet om ook de eerste letter van je achternaam op te geven, zo kan ik de diverse interviews gemakkelijk uit elkaar houden als mensen dezelfde voornaam hebben (zoals bijvoorbeeld Nicole).

2e interview

Ook maakte ik een tijdje terug nog een tweede interview waarbij mensen ook hun cijfers delen, deze heb ik nog niet echt gepromoot, maar die kun je natuurlijk ook invullen. Dat kun je doen door op de onderstaande leestip te klikken, in dat artikel staat de link naar het google forms formulier waarop je de vragen voor dat interview kunt beantwoorden. Wederom geldt hiervoor; graag de eerste letter van je achternaam ook invullen, desnoods verzin je een letter 😉 Zo kan ik mensen met dubbele namen gemakkelijk uit elkaar houden. Ik zie alleen jouw antwoorden en verder geen gegevens, zelfs geen email adres.

Alvast bedankt!

Leestip: De financiële wereld van René van H!

Welk interview op welke blog vinden jullie altijd erg leuk om te lezen? Lezen jullie ook anderstalige blogs, of net als ik ook alleen Nederlandse?

Hoe... over geld denkt