Hoe staat de verbouwing ervoor

2 oktober 2019 9 Door Marìs

Hoe staat de verbouwing ervoor. Sinds juni ben ik al bezig met de verbouwing in mijn nieuwe huis. Er moest gigantisch veel gebeuren en er kwam ook steeds meer bij.

Hoe staat de verbouwing ervoor

Hoe staat de verbouwing ervoor. Ik ben sinds juni al bezig met de verbouwing van mijn nieuwe huis. Er moest gigantisch veel gebeuren, alleen de muren konden blijven staan. Zoals altijd bij een verbouwing kom je onverwachte dingen tegen, dus er is heel veel extra geld uitgegeven. Op dit moment wordt er daarom ook even gestopt met verbouwen. Tenminste, bijna.

Leestip: Wat wordt mijn financiële weg?!

Voor nu wordt de badkamer afgemaakt, dat gebeurt in de week dat jullie dit artikel lezen. En daarnaast wordt ook nog voor een deel mijn nieuwe kozijnen erin gezet. Ook dat gebeurt bijna allemaal deze week. In elk geval het badkamerraam en mijn achterpui gaan er deze week in.

Dan tot slot gaat volgende week nog de nieuwe schuurdeur erin en dan is het op wat kleine klusjes die ze op die dagen tussendoor doen voor nu even klaar. Qua budget zitten we nu écht aan de grond, of eigenlijk onder de grond, want om de badkamer af te krijgen en (een deel van) de asbest weg te laten halen hebben we natuurlijk diep in de buidel moeten tasten, maar dan heb je ook wel resultaat! Dat zijn dingen die wel meteen betaald moeten worden, dus dat slaat wel even een flink gat in de begroting.

De badkamer af maken stond natuurlijk wel gewoon op de planning. De rest van dit jaar zijn we bezig met terugbetalen/ terug zetten van geld wat we geleend hebben (zowel van onszelf, als een deel van de asbest-verwijder-kosten die de klusser ons voorschoot zodat het werk door kon gaan). Dit deed hij overigens alleen omdat hij ons persoonlijk kent. En omdat wij dit eind november terugbetalen.

Leestip: Begonnen met beleggen!

Ik heb echt een hekel aan lenen, maar het kon even niet anders. Anders had ik een hele winter zonder achterpui moeten zitten en zonder verwarming in huis is dat geen optie.

Voor nu ben ik wel alvast aan het kijken hoe ik zoveel mogelijk extra geld kan verdienen. Gelukkig is het op het werk weer een stuk drukker aan het worden, zelfs zo druk dat ze binnenkort ook 1 dag op maandag willen gaan werken, dat gebeurt normaal echt nooit. Dus dat zegt wel iets over de drukte die eraan komt. Maar ik zeg; kom maar op! Even lekker uurtjes plussen! Dan krijg ik die in november weer mooi op mijn rekening gestort.

Uiteraard verdien ik ook nog bij met mijn kliksites, hierbij ben ik bij 1 site hard op weg naar een uitbetaling van 325 euro, dus dat is een lekkere boost. Maar dan heb ik wel nog even flink wat clix nodig. Daarnaast is ook een blogbetaling is nu wel weer erg dichtbij aan het komen. Ik hoop dat ik in oktober genoeg verdien met mijn blog om de uitbetaling in november te kunnen ontvangen, dan heb ik er weer minimaal 70 euro bij! Want dat is de uitbetaling grens. Wetende dat dit alles eraan zit te komen heb ik er alle vertrouwen in dat ik dit jaar nog een heel eind ga komen met al het geleende geld terugbetalen en terug zetten bij mezelf.

Het voelt nu nog even als een grote chaos en daarom zal ik blij zijn als ik mijn oktober salaris ontvang, want dat is de eerste stap om weer naar boven te klimmen.

Leestip: Zo verdien ik mijn geld online!

Hoe snel denk jij dat je weer naar boven kunt klimmen als je financieel aan de grond zit (dus zonder spaargeld)? Zelf denk ik dat ik in januari of anders uiterlijk februari wel weer klaar ben met geld bij mezelf terugzetten en weer een klein beetje spaargeld kan hebben.