Hoe tevreden ben jij met je inkomsten?

Hoe tevreden ben jij met je inkomsten?

22 mei 2021 6 Door Marìs

Vandaag heb ik het met jullie over het onderwerp; Hoe tevreden ben jij met je inkomsten? De meeste mensen zitten zo ergens rond de 2200 euro netto per maand aan inkomsten. En jij?

Hoe tevreden ben jij met je inkomsten

Hoe tevreden ben jij met je inkomsten?

Nu ben ik eigenlijk wel erg benieuwd; Hoe tevreden ben jij met je inkomsten? Zelf liggen mijn inkomsten rond de 1500 euro gemiddeld. Mijn inkomsten verschillen elke maand weer, omdat er veel verschillende factoren mee spelen. Zo heb ik via mijn werk altijd wisselend inkomsten, maar ook vanuit mijn blog verschillen de inkomsten elke maand weer. Daarnaast heb ik ook inkomsten uit crowdfunding investeringen, die zijn wel redelijk hetzelfde elke maand. Alleen tijdens corona even iets anders dan normaal, omdat sommige projecten nu alleen rente betalen en geen aflossing. Tot slot heb ik ook nog maandelijkse inkomsten van kliksite’s, ook dit is elke maand een ander bedrag.

Leestip: Tussendoel voor de buffer is behaald!

Nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd, wat zijn jouw gemiddelde inkomsten per maand? En hoe tevreden ben jij zelf eigenlijk met je inkomsten? Ben je er helemaal tevreden mee, als in; Ik vind mijn inkomsten helemaal prima, ik streef niet naar meer. Of net zoals ik; Ik ben er tevreden mee, maar zou mijn inkomsten graag nog verder laten groeien. Of nog anders; Ik ben helemaal niet tevreden.

Of is het zelfs nóg iets anders, dan zelf in te vullen 😉 Zelf had ik een lange tijd een heel stuk lager inkomen, namelijk ergens rond de 700 a 800 euro. Op zich was dat ook ok, maar ik was daar niet heel erg tevreden mee. Daarom heb ik er ook op diverse manieren naar gekeken hoe ik daar meer van zou kunnen maken. Maar dan wel echt door middel van verschillende inkomstenbronnen. Dat vond ik wel belangrijk. Het geeft mij een erg prettig gevoel om meerdere inkomstenbronnen te hebben.

Ik noemde het net al eventjes op, maar ik heb in elk geval 4 verschillende inkomstenbronnen op dit moment. Namelijk mijn werk bij de post, mijn blogs, mijn kliksite’s (enquete site’s, of hoe je het wilt noemen) en tot slot ook mijn crowdfunding inkomsten. Ik benoem dit ook tot mijn inkomsten omdat het geld wat ik geïnvesteerd heb, daar kan ik niet bij. Dat beschouw ik dus gewoon als niet aanwezig. Daarom zijn dat voor mij ook inkomsten. Dat is hoe ik er tegenaan kijk.

Ook zou ik het leuk vinden als ik in de toekomst meer affiliate inkomsten zou hebben. Ik ontvang nu heel af en toe een kleine uitbetaling van bol als iemand producten via mijn link of banner op mijn blogs besteld. Maar dat is niet noemenswaardig op dit moment. Dat is met een beetje geluk 1x per jaar. Ook zou ik het leuk vinden om bijvoorbeeld een of meerdere e-books te schrijven en in de toekomst daar ook inkomsten uit te halen.

Schrijven is al jaren lang mijn passie en van kinds af aan roep ik al dat ik graag boeken zou willen schrijven. Maar je raadt het al; dat is er nog nooit van gekomen. Ooit ben ik gestart met het schrijven van een thriller, maar ik kwam niet uit de vertel-vorm, dus stopte ik (ik was toen 12 of zo).

Leestip: Mijn inkomstenbronnen!

Hoe tevreden ben jij met je inkomsten?

Hoe tevreden ben jij met je inkomsten