Hoe zou jij 150 euro verdelen?

21 maart 2019 11 Door Marìs

Hoe zou jij 150 euro verdelen? Wat nou als je 150 euro per maand kunt sparen. En je hebt de spaardoelen die ik noem. Vertel eens hoe jij dan die 150 euro zou verdelen?

Hoe zou jij 150 euro verdelen?

Hoe zou jij 150 euro verdelen? Stel je kunt 150 euro per maand sparen en je hebt 3 spaardoelen die je erg belangrijk vindt. Namelijk: Vakantie/ Uitjes, Buffer rekening vullen en Verhuizen. Hoe zou jij dan die 150 euro verdelen?

Leestip: Weer een beetje geschoven!

Dat vraag ik niet omdat ik zelf niet weet hoe ik mijn geld wil verdelen, maar omdat ik nieuwsgierig ben naar hoe anderen het zouden doen.

Recent verdeelde ik namelijk mijn spaargeld weer anders. Ik hoorde dat ik waarschijnlijk nog even niet terug kan komen op mijn werk vanwege reorganisaties (waarschijnlijk wel weer na de zomer), dus ik nam direct maatregelen zodat mijn spaardoelen niet in gevaar komen.

Voor mij is het heel belangrijk dat ik eens in de 2 jaar op vakantie kan naar mijn vriendinnen, dus vanaf nu zelf ik daarvoor 70 euro per maand weg. Daarnaast wil ik ook mijn bufferrekening zsm weer vullen omdat die er weer wat triest uit ziet. Dus ik zou graag zsm de 1500 euro willen behalen op die rekening.

Maar ook wil ik mijn verhuisrekening verder vullen. Dus ik besloot om er eerst voor te zorgen dat ik zsm weer minimaal 1000 euro op de buffer heb staan en daarna de buffer te vullen met 60 euro per maand. De overige 20 euro plus verdere inkomsten van mijn blog of spaarsites zijn dan allemaal voor de verhuizing.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Hoe zou jij 150 euro verdelen?