Hoeveel gaf ik uit?

Hoeveel gaf ik uit?

13 februari 2022 10 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; hoeveel gaf ik uit? Dit gaat over deze week van mijn vakantie waarin ik diverse uitjes ondernam. Dit geld gaf ik uit om diverse reviews voor mijn derde blog te kunnen schrijven.

Hoeveel gaf ik uit?

Het is altijd leuk om jullie een overzicht te geven van uitgaven en daarom lezen jullie vandaag mijn artikel; hoeveel gaf ik uit? Ik ondernam de afgelopen week namelijk meerdere uitjes. Zo ging ik meerdere keren uit eten, bleef ik 1 nachtje in een hotel slapen en er waren wat parkeerkosten.

Leestip: Aladdin bezoek en de kosten hiervan!

Alles wat ik ondernam, daar schreef ik een review over voor mijn derde blog. Ook maakte ik nog wat foto’s die ik eerder vergeten was te maken toen ik op die locaties kwam, en daardoor kan ik nu 2 artikelen schrijven die ik zonder die foto’s liever niet wilde schrijven. Dus ook dat kwam mooi uit. Ik combineerde dat met andere dingen ondernemen in de omgeving. Zodat ik daar ook weer reviews over kon schrijven, of een verslag van kon schrijven met foto’s erbij.

Mijn dagjes uit had ik van tevoren al helemaal ingepland, zodat het duidelijk was wat ik kon en wilde doen op die dag. Zo kon ik ook een goed schema maken voor deze dagen. Want vooral de vrijdag, de dag van de bruiloft, was erg druk. Wat voor een keertje helemaal niet zo erg is, maar juist leuk, omdat het vol zit met leuke dingen. En dat doe ik normaal gesproken eigenlijk alleen maar als ik op vakantie ben. Dus het gaf ook wel een beetje een vakantie-gevoel.

Op woensdag ging ik eerst naar Landal in Holten. Gewoon om even lekkere verse broodjes te halen bij de parkshop in de ochtend. Daarna ging ik het centrum van Holten in; puur om nog foto’s te maken van de Italiaan waar we tijdens de vakantie gegeten hadden. Dan kan ik mijn review daarvan als nog online zetten. Tijdens de vakantie waren we er niet meer aan toegekomen om een dagje naar Markelo te gaan, dus dat deden we vandaag! We liepen daar rond om het stadje te verkennen, hierbij maakte ik diverse foto’s en tussen de middag gingen we ergens lunchen, hierover schreef ik een review. Uitgaven voor de lunch: 34,25 euro.

Op donderdag bezochten we wat winkels/ bedrijven in het gooi, dit had met de verbouwklussen voor het huis te maken.

Op vrijdag was de bruiloft. We vertrokken al vroeg naar Scheveningen, daar parkeerden we in de garage vlakbij de boulevard. Kosten hiervoor: 2,40 euro.
We liepen de boulevard op om foto’s te maken van het pannenkoekenrestaurant waar we in oktober gegeten hadden toen we naar Aladdin gingen. Ook maakte ik op het strand nog wat privé foto’s, gewoon omdat ik nu toch op het strand was!

Daarna reden we door naar Voorburg; de plaats van de bruiloft. Eerst reden we naar 2 locaties van de bruiloft, om foto’s te maken, want dat is leuk om te hebben. Daarvan konden jullie er van de week al een voorbij zien komen op mijn blog over het bruiloft cadeau. De parkeerkosten in Voorburg/ Leidschendam waren er niet, want waar wij parkeerden was het gratis. Ook liepen we daar nog verder rond om foto’s te maken van het stadje/ dorpje (wat is het?). Ook hier gingen we ergens zitten voor de lunch, zodat ik daar een review over kon schrijven. Deze lunch kostte ons: 47,45 euro.

Daarna gingen we inchecken bij het hotel in Nootdorp; Van der Valk. De kosten voor 1 nachtje voor 2 personen inclusief ontbijt was: 134,02 euro. Een net bedrag als je het mij vraagt. Ook van het hotel komt ergens in de komende maanden een review online.

Na de bruiloft, moest er natuurlijk gegeten worden. Dus gingen wij Nootdorp in. Ook daar liep ik weer rond en maakte foto’s van het dorpje. Om erover te kunnen schrijven. Tevens had ik gereserveerd bij een tapas restaurant voor het diner. Dus ook hierover verschijnt nog een review op mijn andere blog. De kosten voor het diner waren: 75,25 euro. Ook ditmaal geen parkeerkosten.

Daarna gingen we terug naar het hotel en was het even klaar met foto’s maken en geld uitgeven. In totaal heb ik voor deze uitjes dus: 293,37 euro uitgegeven. Een prima prijs naar mijn mening. De parkeerkosten betaalde mijn moeder en verder heb ik alles zelf betaald, op de benzine en de verse broodjes na. Uitjes ondernemen wij meestal samen, zeker omdat zij mijn rechterhand is voor mijn derde blog! Ik heb er weer onwijs van genoten en verheug mij nu al op de vakantie naar Texel in mei.

Leestip: Jouw uitjes budget!

Verdeel jij je uitjes altijd over het hele jaar? Of heb jij ook periodes waarin je meerdere uitjes achter elkaar onderneemt?