Hoeveel geld geef jij uit aan de kapper?

Hoeveel geld geef jij uit aan de kapper?

14 juni 2021 15 Door Marìs

Ik zat te denken aan wanneer ik weer naar de kapper zou gaan en ik dacht; hoeveel geld geef jij uit aan de kapper? Op jaarbasis?

Hoeveel geld geef jij uit aan de kapper?

Hoeveel geld geef jij uit aan de kapper? Want bijna allemaal gaan we wel eens naar de kapper. Nu had ik het met mijn kapper de laatste keer erover hoe vaak mensen naar de kapper gaan. Dat verschilt heel erg per persoon vertelde de kapper mij toen. En dat was ook precies wat ik verwacht had. Sommige mensen zitten er bijna elke week en je hebt ook mensen, zoals ik, die eens in de paar maanden komen.

Leestip: Van tekort naar overvloed!

Nu moet ik wel beginnen met hierbij te vermelden dat het bijvoorbeeld voor mijn werk al niet uit maakt hoe ik eruit zie. Of ik nou vaak naar de kapper ga of niet, zal hun een zorg wezen. Bij sommige bedrijven wordt je daar natuurlijk wel op aangekeken zodra je ook maar 1 sprietje uitgroei hebt. Of zodra en een plukje haar niet goed zit.

Als ik naar de kapper ga, laat ik het altijd verven én knippen. Wassen en drogen gebeurt dan ook automatisch, want je moet verf toch uitspoelen 😉 Bij mijn kapper is het altijd super gezellig, je krijgt altijd wat te drinken en de kapper heeft ook altijd wel wat te vertellen. Mijn haar laat ik verven omdat mijn oorspronkelijke kleur mij erg bleek maakt. Zelf vind ik dat heel lelijk. En in het verleden werd mij ook heel vaak gevraagd door mensen of ik ziek was, omdat ik dus zo bleek zag. Sinds ik mijn haar verf is mij dat nooit meer gevraagd. Dus daar ben ik heel blij mee!

Zelf ga ik meestal 4x per jaar naar de kapper. Onlangs is de prijs van mijn kapper iets omhoog gegaan en op jaarbasis betaal ik nu (op basis van 4 afspraken per jaar) 232 euro. Nu vroeg ik mij af hoeveel jullie als mijn lezers op jaarbasis eigenlijk uitgeven aan de kapper? En hoe vaak jullie naar de kapper gaan. Moet je vaak naar de kapper vanwege je baan? Of ga je gewoon wanneer het jou uit komt en wanneer jij vind dat het weer nodig is?

En ben jij geduldig, of vindt jij het ook altijd zonde van je tijd om naar de kapper te gaan omdat je er zo lang zit? Bij mijn kapper is het super gezellig, want er valt altijd wel wat te lachen. Daarom vind ik het niet erg om naar de kapper te gaan, maar het is ook niet mijn favoriete bezigheid, want ik vind het wel echt zonde van mijn tijd, omdat ik zoveel andere dingen zou kunnen doen in die tijd dat ik daar zit. Inmiddels heb ik dat wel een stuk meer losgelaten, want je doet er nou eenmaal niks aan. En het moet toch gebeuren.

Leestip: Dingen waar ik geen geld aan uitgeef!

Hoeveel geld geef jij op jaarbasis uit aan de kapper?

Hoeveel geld geef jij uit aan de kapper