Hoeveel rijker ik geworden ben

Hoeveel rijker ik geworden ben

21 oktober 2020 20 Door Marìs

Hoeveel rijker ik geworden ben sinds mijn verjaardag deel ik vandaag met jullie. Voor mijn verjaardag krijg ik altijd geld en een tijdje terug zei ik waarvoor ik dat ging gebruiken, maar dat is nu anders.

Hoeveel rijker ik geworden ben

Vandaag deel ik met jullie hoeveel rijker ik geworden ben sinds mijn verjaardag. Ik voel me blij als ik deze term gebruik, omdat ik natuurlijk ook letterlijk financieel rijker geworden ben en dat is natuurlijk een belangrijk doel van mij.

Leestip: Deze week!

Ik wil graag rijker worden, zodat ik meer geld heb om te investeren. Met als eindresultaat dat ik uiteindelijk vroeger met pensioen kan gaan. Daarom was ik in eerste instantie ook van plan om het geld letterlijk te gaan gebruiken om te investeren. Maar afgelopen week veranderde ik van gedachten.

Omdat het de bedoeling was dat er meer mensen zouden komen, had ik dan meer geld gekregen in totaal. Ik hoopte in totaal op 200 euro uit te komen, maar dat werd hem niet dit jaar. Normaal zit ik daar goed overheen. 1 stel kennissen van mij wil het binnenkort graag als nog met mij vieren, maar omdat de vrouw van het stel zwanger is en steeds misselijk, wilde zij liever thuis blijven. Dat vertelde zij vandaag (maandag) en daarom had zij niks meer laten horen op mijn vraag of ze langs kwamen. Begrijpelijk. Als ik mezelf niet lekker voel en misselijk ben, blijf ik ook liever thuis en zit ik ook niet te erop te wachten om naar iemands verjaardag te gaan. Of naar wie dan ook op bezoek.

Dus binnenkort spreken we nog iets af en ga ik naar haar (en haar man) toe. Dan kunnen we gelijk weer gezellig bijkletsen, maar dan wel op afstand!

In totaal heb ik nu van 3 mensen geld gekregen. Van mijn moeder kreeg ik een harde schijf (die ik al 4 jaar wil, maar nog nooit zelf gekocht had) en zij betaalde het avondeten wat we bestelden. Dat waren haar cadeaus aan mij. Verder kreeg ik 50 euro gestort op mijn rekening, 10 euro in de brievenbus en 40 euro van mijn oma. In totaal dus 100 euro.

Mijn nieuwe bestemming voor dat geld is mijn bufferrekening. De reden hiervoor is dat ik vind dat het terugzetten van al het geleende geld waarvan ik mijn auto kocht, veel te traag gaat. Daarom helpt 100 euro mij weer een hele stap verder. Hierdoor kom ik uiteindelijk sneller bij mijn einddoel om al het geld teruggezet te hebben. Ik ben heel erg blij met het geld en vooral met het resultaat; ik ben weer een stapje dichterbij mijn belangrijkste doel van dit moment!

Leestip: Geld geven is zo leuk als jij het maakt!

Zou jij 100 euro eerder gebruiken voor een willekeurig doel van jezelf van dit moment? Of om te investeren zodat je uiteindelijk vroeger met pensioen kunt? In jouw situatie!

Hoeveel rijker ik geworden ben