Huis gezelliger – diary 32

Huis gezelliger – diary 32. Vorige week konden jullie zien dat ik me niet zo lekker voelde, maar ondanks dat toch een leuke week had. Deze week zien jullie hoe ik mijn huis gezelliger maakte.

Huis gezelliger - diary 32

Huis gezelliger – diary 32

Huis gezelliger – diary 32. Deze week maakte ik mijn huis gezelliger. Dit deed ik o.a. met een poster die ik binnen kreeg. Hoe ik dat verder deed zien jullie terug in mijn diary van deze week!

Maandag 5 november

Huis gezelliger - diary 32

Vandaag kon ik mijn nieuwe router ophalen en had ik na een heel weekend eindelijk weer internet en tv!! Wat een verademing!

Huis gezelliger - diary 32

In de avond keek ik lekker mijn folders, gezellig met de kaarsen aan tijdens de reclame op tv!

Dinsdag 6 november

Huis gezelliger - diary 32

Vandaag werd ik nogal pissig. Ik haalde mijn foto’s op bij Kruidvat. Voorheen zaten de foto’s van de 13 serie en de 10 serie gewoon normaal in 1 ‘zak’. Nu vond de Kruidvat het blijkbaar nodig om dit te veranderen. Wat mij betreft is dat al verspilling van materiaal, nergens voor nodig. Maar dan heb je ook nog eens medewerkers die daar niet op letten. Terwijl ze ervoor betaald krijgen om hun werk goed te doen. En dús ook om daarop te letten. Zodat klanten niet nog eens terug hoeven te komen alleen omdat een medewerker niet uit haar doppen kijkt. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat ik foto’s miste en zag ik op de enveloppe staan zak 1 van in totaal 2. Fijn!! Not!! Net of ik niks beters te doen heb…

Woensdag 7 november

Huis gezelliger - diary 32

Vandaag vulde ik weer een aantal enquêtes in, heerlijk altijd als er weer een paar in te vullen zijn, zo geef je je saldo weer een boost. Het leukste vind ik om enquêtes in te vullen bij Euroclix. Gewoon omdat je daar lekker veel punten voor krijgt.

Huis gezelliger - diary 32

Ook knipte ik alvast mijn blauwe kartonnen vel op maat. Dit deed ik door het witte blad wat oorspronkelijk in de fotolijst zat erop te leggen en dat formaat uit te knippen. Wel even een precies werkje, maar dan heb je wel snel resultaat!

Donderdag 8 november

Huis gezelliger - diary 32

En vandaag knipte ik ook al mijn foto’s op formaat. Vanmorgen haalde ik de missende foto’s op en dus kon ik gaan knippen. Het eindresultaat kan ik helaas niet laten zien, omdat dit foto’s zijn met mij en mijn vriendinnen erop. En die wil ik niet online hebben. Maar ik ben erg blij met het eindresultaat!

Huis gezelliger - diary 32

Ook ontving ik vandaag de wissellijst voor mijn poster. Dus deze hing ik natuurlijk meteen op. Golden hour! Wat een prachtig plaatje om naar te kijken. Heel rustgevend ook! Dus ik ben er helemaal blij mee, het is weer helemaal gezellig geworden in huis!

Vrijdag 9 november

Huis gezelliger - diary 32

Vandaag bestelde ik 2 boeken van Suzanne Vermeer als kerstcadeau voor mijn moeder, want we doen samen met deze serie. En dus schreef ik deze 2 boeken ook meteen op het lijstje erbij. Zo weten we precies welke we wel en niet hebben.

Zaterdag 10 november

Huis gezelliger - diary 32

Vandaag kreeg ik de bestelde boeken al gelijk binnen. Dus ik pakte ze uit, en direct ook weer in, zodat ik niet per ongeluk de boeken in huis laat slingeren en mijn moeder ze al ziet. Nu heb ik ze alvast apart gelegd in de woonkamer. Ingepakt en al.

Huis gezelliger - diary 32

Gisteren waren de buren even weg en dus zag ik mijn kans schoon om even lekker te zingen! Ik oefende de Spaanse liedjes van de vakantie en ik nam 3 fases op. De eerste fase; het gaat nog slecht, maar ik ken wel het refrein en misschien een paar losse zinnen. Fase 2; ik ken het liedje al redelijk goed, maar soms nog een paar zinnen tussendoor niet. Fase 3; ik ken het liedje helemaal!
Ik vond het wel leuk om dat proces eens op te nemen en daar maakte ik een filmpje van. Dus ik nam de beelden van mijn vakantie in 2016 en vulde die aan met foto’s van afgelopen vakantie. Het uploaden naar Facebook duurde bijna de hele dag! Ik begon er tussen de middag al mee en om 7 uur in de avond was hij pas klaar! Jeetje!!

Zondag 11 november

Huis gezelliger - diary 32

Na het hele weekend geen tv en internet gehad te hebben vorige week, was het ergens ook wel lekker om even niet op internet te zitten. Dus ik besloot om een soort van (bijna) laptoploze dag in te lassen. Dat houdt voor mij vanaf nu in dat ik op zondagochtend alleen mijn spaarsites langs ga om op alle banners te klikken (want anders loop ik teveel geld/ punten mis) en dat ik ervoor zorg dat ik 5 clix verdien op vinden.nl en daarna gaat mijn laptop uit. Verder ga ik niet op internet.
Dan ga ik zingen, kleuren, puzzelen, dvd’s kijken of lezen. Dingen waar ik normaal niet aan toe kom omdat ik de hele dag op internet bezig ben. Zo begon ik de ochtend gewoon met stofzuigen en de was doen. En uiteindelijk keek ik nog 2 Harry Potter dvd’s en las ik weer een paar hoofdstukken in mijn boek.

Wat zou jij vinden van zo’n laptoploze dag?

3 thoughts on “Huis gezelliger – diary 32”

  1. Zo’n laptoploze dag (of avond of paar uurtjes) vind ik zalig ! Lekker freubelen, en dingen doen waar ik anders niet aan toe kom omdat ik tijden aan het surfen ben. Steeds vaker plan ik dit soort momentjes in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *