Hulp gezocht, nieuwe blognaam

Hulp gezocht, nieuwe blognaam. Gisteren kon je lezen of ik blij word van dingen kopen. Vandaag zoek ik wat hulp bij jullie!

Hulp gezocht, nieuwe blognaam

Hulp gezocht, nieuwe blognaam

Hulp gezocht, nieuwe blognaam! Jullie hebben vast wel gemerkt dat ik de laatste tijd veel meer over geld ben gaan schrijven. Dit bevalt mij echt enorm goed, ik vind het erg leuk om over geld te schrijven en hoe ermee om te gaan. Maar mijn huidige blognaam komt hier natuurlijk totaal niet mee overeen.

Omdat het mij zo goed bevalt en ik mezelf hier helemaal in kwijt kan, wil ik graag ‘geld’ tot mijn hoofdonderwerp van mijn blog maken. Want eigenlijk is het dat nu al geworden. Daarnaast blijven er uiteraard ook gewoon persoonlijke artikelen online komen en mijn wekelijkse photodiary en zeker ook nog steeds gewoon travel en uitjes. Dus verder veranderd er niet zoveel.

Wel wil ik een extra artikel per week gaan schrijven. Op vrijdag. Ik wil dat dit een rubriek word die ook over geld/ uitgaven gaat. Dus mochten jullie daar nog ideeën voor hebben; laat ze gerust achter in de comments, dan ga ik kijken of ik er iets mee kan gaan doen! Zelf zit ik te denken aan mijn wekelijkse uitgaven en evt. inkomsten. Dat ik dan per week plaats hoeveel/ waarvan ik geld ontvangen heb en waar ik geld aan uitgegeven heb/ wat ik met het geld doe wat binnen komt. Interessant? Let me know!

De blognaam!

Verder wil ik graag dat mijn blognaam iets zegt over het onderwerp waar ik over blog. Ik heb al diverse dingen bedacht. Je kunt wat namen zien waar ik aan zat te denken op de foto. Nu vind ik zelf moneyzz.nl wel een leuke. Kort, en het bekt lekker, en het zegt ook meteen waar het over gaat. Maar misschien weten jullie nog wel iets beters?

Dus bij deze vraag ik jullie hulp! Wat voor naam zouden jullie erbij vinden passen? Mocht je nou heel creatief zijn, mag het onderwerp reizen ook nog in de naam verwerkt worden, maar sowieso dus het onderwerp ‘geld’. Zelf vind ik een Engelse naam het mooiste omdat ik Nederlands vaak suf of saai vind klinken. Graag voor woensdag 4 april je reacties laten weten, want ik wil het dan ook redelijk snel gaan invoeren.

Alvast bedankt voor het meedenken en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte over hoe, wat en wanneer! Ideeën graag in de comments plaatsen! Ik ga alles lezen en erover nadenken! Mocht je niks weten kun je ook aangeven welke naam van het lijstje je eventueel het leukste vindt.

8 thoughts on “Hulp gezocht, nieuwe blognaam

   1. Misschien kan je dat ‘ What’s in, what’s out’ noemen 😉
    Maar dat klinkt ook een beetje als een titel voor een rubriek waar je de huidige trends zou bespreken haha. Is best lastig..

 1. Leuk Maris!

  Moneyzz klinkt inderdaad leuk! En omdat je zo van reizen houdt vind ik money and travel ook leuk voor je blog! Ben benieuwd wat het wordt

  Groetjes Melissa

  1. Thanks! Dat ga ik volgende week bekend maken wat het geworden is! Nog ideeën voor een vaste rubriek die iets met geld te maken heeft? Of klonk het wel leuk wat ik omschreef?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *