Ijs cake en lezen – diary 116

Ijs cake en lezen – diary 116

23 juni 2020 4 Door Marìs

Ijs cake en lezen – diary 116. Deze week kocht ik een lading ijs, mijn moeder maakte cake en sliep bij mij, ik was 2 dagen vrij en las lekker veel.

Ijs cake en lezen - diary 116

Ijs cake en lezen – diary 116

Ijs cake en lezen – diary 116. Ik kocht lekker een voorraad ijs, voornamelijk waterijsjes, maar ook chocosticks, want het gaat warm worden! En dan is er weinig keuze. Omdat ik het kocht voordat het heel warm werd had ik alle keuze!

Daarnaast haaste ik weer een nieuwe lading boeken bij de bieb, ik werk nu vooruit voor de vakantie met mijn boekenblog, waar ik inmiddels bijna klaar mee ben. Dus dan kan ik vanaf volgende week weer gaan plaatsen voor nu.

Leestip: Mijn crowdfunding projecten!

Donderdag 18 juni

Ijs cake en lezen - diary 116

Na mijn werk haalde ik weer een lading boeken op bij de bieb!

Ijs cake en lezen - diary 116

Verder kocht ik ook een lading waterijs en 1 doos chocosticks.

In de avond bakte mijn moeder deze cake, die nog warm was toen we naar bed gingen. Maar we konden beiden niet slapen en daar werden we melig van, dus toen zijn we een paar uur later weer naar beneden gegaan om cake te eten. Daar gingen we dan ‘midden’ in onze nacht. Was heel gezellig!

Vrijdag 19 juni

Ijs cake en lezen - diary 116

De volgende ochtend was ik alweer vroeg wakker en om 7 uur ging ik naar beneden, de voortuin in om onkruid weg te halen, want ik was vrij vandaag. Ken je dat? Dat je vrij bent, je wekker staat niet, maar toch ben je gewoon vroeg wakker.

Ook kon ik eindelijk mijn loonstrook downloaden dus ik wist dat ik mijn moeder mijn gewilde (wat ik wilde) bedrag kon terugbetalen voor mijn auto. Mooie start! Hierdoor gaat mijn maandbedrag van het terugbetalen aan haar ook meteen een stukje omlaag waardoor ik het wat gemakkelijker kan behalen. Heel fijn!

Zaterdag 20 juni

Ijs cake en lezen - diary 116

Vandaag begon ik in dit boek, die las heel lekker weg, ook een fijn formaat letters waardoor het extra lekker las. Review hiervan komt pas online als ik op Gran Canaria zit. Dus dat duurt nog wel even 😉

Zondag 21 juni

Ijs cake en lezen - diary 116

Vandaag zat ik de hele dag te lezen nadat ik weer kookte voor een paar dagen. Aan het eind van de dag was hij bijna uit, maar ik redde het net niet helemaal.

Leestip: Hoe spaar je veel geld?

Zijn jullie ook altijd zo vroeg wakker als je vrij bent? Ik heb het in het weekend ook altijd.