Ijs ingeslagen – diary 166

Ijs ingeslagen – diary 166

1 juni 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn photodiary; Ijs ingeslagen – diary 166. Deze week was ik voornamelijk druk met lezen en artikelen schrijven, want ik wil een beetje vooruit blijven werken. Met de ene blog lukt dat beter dan met de andere.

Ijs ingeslagen - diary 166

Ijs ingeslagen – diary 166

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Ijs ingeslagen – diary 166. Ik kocht een voorraad ijs in waar ik een flinke tijd mee vooruit kan, want ik kom verder nooit in die supermarkt. Je kunt beter ijs inkopen als het nog niet zulk mooi weer is, omdat je dan volop keuze hebt. Als het een beetje lekker weer is, dan vliegt het ijs meteen de winkel uit en is er nauwelijks keuze, of net niet het ijs wat jij wilt hebben.

Leestip: Kosten garage bezoek mei 2021!

Maandag 24 mei

Ik ging met mijn moeder naar een supermarkt en we kochten flink wat ijs in. Tenminste, ik had een lijstje opgegeven welk ijs ik wilde hebben, en ik bleef buiten op een bankje wachten.

Ondertussen kwam mijn teamcoach met zijn vrouw voorbij lopen. En mijn moeder werd gek aangekeken bij de kassa, omdat ze zoveel ijs kocht, terwijl het er buiten uit zag als of het elk moment weer kon gaan regenen. We komen verder nooit bij deze supermarkt en zij bieden veel ijssoorten aan van eigen merk, die lekker en betaalbaar zijn. Dus dan kun je inslaan zodat je de eerstvolgende maanden genoeg hebt. Dat deed ik dus ook.

Dinsdag 25 mei

Deze week had ik al vooruit gewerkt, maar ik werkte nog een stukje verder vooruit voor deze blog. Het voelt zo fijn om dat weer te kunnen doen! Daardoor had ik de rest van de week meer tijd om te lezen. Want ik vergis me nog vaak in hoeveel tijd ik nodig heb om een boek uit te krijgen. En daarom loop ik inmiddels al niet meer zo ver voor met reviews schrijven. Nog wel op schema, maar ik moet er wel extra tijd aan besteden nu.

Woensdag 26 mei

Ijs ingeslagen - diary 166

Vandaag kreeg ik 1 boek uit, maar ik had nog een tweede te gaan. Het geeft wel altijd een extra lekker gevoel als er weer eentje bijna uit is. Dan weet ik dat ik op de helft ben van de 2 boeken per week die ik uit wíl lezen.

Vrijdag 28 mei

Ijs ingeslagen - diary 166

Vandaag was ik even de zolderraampjes aan het opmeten. Omdat het nu zomer gaat worden, wordt het snel erg heet op zolder, dus willen we tijdelijk oude gordijnen voor het raam hangen. De vriend van mijn moeder heeft nog wat liggen, dus ik gaf mijn moeder de maten door, zodat ze kon kijken of het groot genoeg is. Later op het laatst wil ik hier een goed rolgordijn plaatsen.

Zaterdag 29 en zondag 30 mei

Het weekend gebruikte ik vooral mijn tijd om mijn tweede boek uit te krijgen, wat mij op zondagavond eindelijk lukte! Helaas te laat om nog reviews te schrijven, dus dat schoof ik door naar maandag.

Leestip: Makkelijk geld verdienen kun jij ook!

Wat kost jou het meeste tijd in de week? Van alle activiteiten behalve werken?