Ik ben er ff klaar mee – diary 120

Ik ben er ff klaar mee – diary 120

21 juli 2020 2 Door Marìs

Ik ben er ff klaar mee – diary 120. Deze week was ik weer even helemaal op. Wel kwam er wat goed nieuws op het werk.

Ik ben er ff klaar mee - diary 120

Ik ben er ff klaar mee – diary 120

Ik ben er ff klaar mee – diary 120. Ik ben echt weer even helemaal op. Komende zaterdag ben ik even lekker een dagje vrij. Gewoon omdat het kan (er werd gevraagd wie er vrij wilde, wat betekend dat er bijna geen werk verwacht wordt).

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Dinsdag 14 juli

Ik ben er ff klaar mee - diary 120

We hebben weer eens geluk! Ineens een giga lekkageplek (alweer opgedroogd, maar als je goed kijkt zie je de kring nog zitten). Dit is in de wc beneden. Daar boven zit de badkamer, wat een feest! (Lees het sarcasme). Er moet dus iemand langs komen om te checken waar deze lekkage vandaan komt. Ik heb al diverse dingen getest, maar denk inmiddels te weten wat de oorzaak is. Als dat zo is moet de vloer opengebroken worden… Dus laten we vooral hopen dat ik ernaast zit!

Waarschijnlijk begrijp je nu wel waarom ik er even helemaal klaar mee ben. En gewoon op ben. Ik was al zo hard toe aan een échte vakantie van 3 weken niks aan je hoofd en even ontspannen, maar nee. Dat kut-Corona heeft dat verpest en nu ben ik maar 5 dagen weg. Veel te weinig als je het mij vraagt. Maar hopelijk doet het toch net voldoende om het vol te houden tot aan mijn échte vakantie volgend jaar.

Donderdag 16 juli

Ik haalde weer even 3 boeken op bij de bieb, en bracht er 5 terug die ingeleverd moesten worden. Het linker boek is deel 2 van de Spaanse schrijfster. Dus ik ben benieuwd of die net zo spannend is als deel 1!

Vrijdag 17 juli

Goed nieuws op het werk! Mijn vermoeden klopte! We kregen airco op het werk, dus ik dacht; dan blijven we hier nog wel even zitten.

Vandaag werd dat bevestigd door de teamcoach, we gaan de komende anderhalf jaar in elk geval NIET verhuizen! De locaties die in 2021 verhuizen zijn voor het hele jaar bekend gemaakt en daar zitten wij niet tussen. Top! Wie weet kan ik dan gewoon mijn derde jaarcontract krijgen komend voorjaar!

Ook werd er gevraagd wie er volgende week een dagje vrij zou willen nemen. Dus ik gaf de zaterdag op. Ze vragen dat in de zomermaanden wel vaker, omdat er dan bijna geen werk is en er anders teveel mensen zijn voor de hoeveelheid werk die verwacht wordt. Je hoeft er dus niet op in te gaan. Het wordt gewoon van je verlof afgeschreven. Maar het kwam mij wel even goed uit.

Zaterdag 18 juli

Ik ben er ff klaar mee - diary 120

Een tante van mij heeft haar huis verbouwd. Ze huurde tijdelijk een paar maanden een appartement van iemand, dus zat niet in de verbouwing-ellende. Goed aangepakt als je het mij vraagt, maar zij kan dit gemakkelijk doen, omdat ze goed in haar geld zit.

Ze hield een klein tuinfeestje waarbij er zat plek was om afstand te houden en even 1 voor 1 haar vernieuwde huis te bekijken. Het huis past nu echt helemaal bij haar. Leuk om even gezien te hebben. Echt een groot verschil met hoe het eerst was.

Overigens heb ik nog 4 dagen die ik dit jaar op kan maken wat vakantie betreft, als ik het goed gok, maar ik moet eerst mijn nieuwe vakantie van dit jaar even indienen om te zien of ik goed gerekend heb. Als dat zo is denk ik dat ik die dagen gewoon lekker in augustus ga opnemen. Wellicht dat ik dan de zaterdagen vrij neem. Zodat ik in augustus steeds maar 4 dagen hoef te werken in plaats van 5. Ik denk dat dat ook wel een mooie manier is om weer even goed bij te komen voor nu.

Leestip: Geld verdienen via internet!

Wie van jullie is er nog meer zwaar toe aan vakantie?