Ik betaal gelukkig niet voor niks

Ik betaal gelukkig niet voor niks

17 april 2020 0 Door Marìs

Ik betaal gelukkig niet voor niks. Begin dit jaar werd ik lid van de bieb, maar half maart sloot de bieb ineens abrupt haar deuren vanwege de huidige situatie.

Ik betaal gelukkig niet voor niks

Ik betaal gelukkig niet voor niks

Ik betaal gelukkig niet voor niks. Veel mensen maakten zich zorgen toen de bieb sloot, betaal ik nu voor niks? Daarop ging onze bibliotheek aan de slag om te bedenken hoe ze de mensen toch tegemoet konden komen. Je kon natuurlijk nog wel online gewoon e-books lenen, maar daar zit niet iedereen op te wachten.

En toen kwamen ze al vrij snel met de oplossing; een afhaalservice! Omdat ik vlak voor de sluiting boeken gereserveerd had die ik niet meer op had kunnen halen, werd ik hier heel erg blij van, want zo kon ik toch mijn gereserveerde boeken afhalen!

Daarnaast zeiden mensen vaak; echt een topservice dit! Goed geregeld!
Zelf was ik ook wel erg blij met deze topservice! Mijn bibliotheek vind ik ingewikkeld in elkaar zitten, ik kan de boeken niet zo 1, 2, 3 vinden en dus reserveer ik ze. Dat is met mijn abonnement gratis. Dan staan ze voor me klaar op de ‘gereserveerd’ plank en hoef ik alleen maar op die plank te kijken bij de eerste letter van mijn achternaam waar mijn boeken staan (normaal gesproken als ze open zijn dan!).

Hebben jullie ook ergens voor betaald waarvan je nu zegt; ik betaal nu dus gelukkig niet voor jan doedel! Omdat ze een mooie oplossing bedacht hebben? Ik hoorde ook al mensen dat hun sportschool nu bijvoorbeeld online lessen geeft. Zo hebben ze toch les en krijgen ze waar voor hun geld op die manier.

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Waarvan zeggen jullie nu; ik betaal gelukkig niet voor niks?

Ik betaal gelukkig niet voor niks