Ik hou het makkelijk

Ik hou het makkelijk

2 september 2020 6 Door Marìs

Ik hou het makkelijk. Ik denk dat ik eruit ben wat betreft spaarrekeningen. Ik maak gewoon potjes bij ING.

Ik hou het makkelijk

Ik hou het makkelijk

Ik hou het makkelijk. Toen ik afgelopen weekend hoorde dat Moneyou stopt, dacht ik eerst: he gatver! Het was zo fijn om daar mijn spaarrekeningen te hebben met een foto erbij en je spaardoel invoeren qua bedrag. Waar moet ik dan heen met mijn geld wat net zo makkelijk en fijn werkt als dit én gratis is.

Leestip: Moneyou stopt!

Want no way dat ik voor alleen spaarrekeningen ga betalen. Ik merkte dat ik echt totaal geen enkele zin had in die uitzoekerij. Wellicht omdat ik gewoon moe ben. Mentaal. Dan is het mij gewoon teveel gedoe. Dus vroeg ik al tips aan jullie, waardoor dank! Die zullen blijven staan en wellicht switch ik op een later moment als nog. Maar voor dit moment heb ik het makkelijk gehouden.

Spaarpotjes

En dus gewoon allemaal spaarpotjes aangemaakt onder mijn bestaande spaarrekening. Ik heb het nu als volgt verdeeld (niet alles paste in beeld).

  • crowdfunding
  • Freedom – kansenpotje
  • Extra hypotheek aflossing
  • Vakantie (is dus gewoon; naar mijn buitenlandse vriendinnen, maar dat vond ik te lang)
  • Salaris voor mezelf
  • mix (waar het taart symbool bij staat, zijn diverse dingen waaronder de tandarts en uitjes)
  • Buffer
  • Auto
  • Onderhoud huis

Ik heb overal een passend tekentje bij gezocht, je kan geen foto’s erbij plaatsen, alleen kiezen uit wat symbooltjes dus dat deed ik dan ook. Ik moet wel zeggen dat foto’s een stuk motiverender werken omdat je dan letterlijk elke keer weer je doel ziet. Dus ik vind het erg jammer dat dat nog niet mogelijk is bij ING.

Verder heb ik de bedragen zwart gemaakt omdat ik dat in dit artikel niet wil delen, daar heb ik genoeg andere artikelen voor 😉 Dus vandaar. Tussendoor bedragen delen vind ik niet leuk.

Leestip: Wat doe ik nu allemaal met sparen 8!

Wat wordt jouw keuze als je geld bij Moneyou had staan?

 

Ik hou het makkelijk