Ik ontving van alles – diary 141

Ik ontving van alles – diary 141

8 december 2020 8 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn photodiary; ik ontving van alles – diary 141‘ met jullie. Zo kreeg ik onder anderen een saucijzenbroodje op mijn werk.

Ik ontving van alles - diary 141

Ik ontving van alles – diary 141

Vandaag deel ik mijn photodiary met jullie; ik ontving van alles – diary 141. Deze week ontving ik van alles. Deels in de brievenbus en deels op mijn werk.

Leestip: Resultaat spaardoelen 2020!

Dinsdag 1 december

De eerste week van onze nieuwe baas. Deze besloot ons meteen voor zich te winnen door te trakteren op een saucijzenbroodje, of een kaascroissant. Beiden warm en vers van de bakker. Dat kwam hij uitdelen terwijl hij zich (op afstand) voorstelde. Slim gedaan! Dan heb je ook meteen écht de aandacht bij ons 😉

Woensdag 2 december

Ik ontving van alles - diary 141

Ook kwam mijn nieuwe bankpas binnen. Dit is overigens niet mijn gehele rekeningnummer, de rest zit onder mijn duim 😉 en ik heb het onderste deel van de pas ook weggelaten op de foto, ivm privacy. Je kon diverse ontwerpen kiezen van de kaart, een felgroene, knalroze, 3 saaie neutrale kleuren of deze die ik heb. Dit vond ik zelf de leukste. Iets geheel naar mijn smaak zat er niet tussen, dus ik heb de minst saaie (in mijn ogen) gekozen. Wel leuk dat je daar wat keuze in hebt!

Donderdag 3 december

Deze week deed ik weer flink mijn best in het boek waarin ik bezig was. Ik kreeg er vrijdag inderdaad ook weer eentje uit! Maar eigenlijk moet ik deze week nog een tweede boek uit krijgen, want ik loop weer achter met reviews schrijven. In deze tijd van het jaar is het lastig om bij te blijven. Dus een goede reminder voor volgend jaar; vooruit werken en december-artikelen voor mijn boekenblog alvast inplannen.

Ik ontving van alles - diary 141

Ook zette ik de kerstboom neer, en zowel mijn moeder als ik legden de cadeautjes eronder. Inclusief natuurlijk de welbekende nep cadeau’s die elk jaar terugkeren bij mij. Ik word er zo blij van als het zo lekker vol is onder de boom, dat staat zó gezellig!!

Ook had mijn moeder december kraskalenders gehaald om te vieren dat dit jaar bijna voorbij is en we aan de laatste maand begonnen zijn. Op naar een nieuw jaar waarin we een vaccin kunnen krijgen!! De prijzen die op de kalenders vielen waren; 1x een gratis december kraskalender (dus volgende week kan ik weer verder krassen) en 1x 10 euro. Sowieso krijg ik altijd 6 december kraskalenders voor de kerst. Dat is het enige cadeau wat elk jaar terug komt.

Dat is ontstaan, omdat ik in het verleden altijd een heel oudejaars staatslot kreeg, maar omdat hier de laatste jaren helemaal geen enkele prijs op viel, besloot ik vorig jaar (of dat jaar daarvoor alweer??) dat ik dan voor diezelfde prijs net zo goed 6 december kraskalenders kon vragen. Dat kost hetzelfde bedrag, maar dan heb ik wél gegarandeerd prijs. Want de winkans is ongeveer 1 op 2.

Vrijdag 4 december

Ik ontving van alles - diary 141

Vandaag kregen we onze jaarlijkse sint-snack op het werk uitgedeeld. Een speculaas pietje. Deze kreeg ik vorig jaar ook en de speculaas was toen erg lekker! Dit was wel voor het eerst dat ik 2 jaar hetzelfde gekregen heb. De andere keren op mijn oude locatie had ik 2x iets anders. Maar het blijft leuk dat ze er iets aan doen. Maar ik zou er ook niet wakker van liggen als ze niks aan Sint doen, want ik vier het toch niet.

Zaterdag & zondag

Deze dagen gebruikte ik weer vooral om mijn artikelen te schrijven en een poging te doen om nóg een boek uit te lezen. Het lezen gaat me momenteel te traag naar mijn zin.

Ik kom er ook niet zoveel aan toe als ik zou willen, omdat ik thuis vanalles te doen heb en op het werk is het ook erg druk waardoor ik later thuis ben dan normaal, en dus alweer ‘leestijd’ verlies. Gelukkig zal mijn salaris van januari daardoor wel weer hoger zijn dan wat ik deze maand ontvang.

Leestip: Mijn spaardoelen voor 2021!

Krijgen jullie ook altijd wat lekkers uitgedeeld op je werk rond de feestdagen?