Ik ontving van alles – diary 83

Ik ontving van alles – diary 83. Deze week ontving ik van alles thuis! Wat dat allemaal was en waarvoor, dat lezen jullie in deze diary!

Ik ontving van alles - diary 83

Ik ontving van alles – diary 83

Ik ontving van alles – diary 83. Deze week ontving ik van alles! Doordat ik weer wat cadeaubonnen opgespaard had deed ik diverse bestellingen. Sommige dingen had ik nodig, andere kocht ik alvast als (kerst)cadeau voor andere mensen. Ik hou er zelf namelijk helemáál niet van om dat op het laatste moment te doen. Want dan is het namelijk al giga druk en heb je kans dat het gewoon te laat komt. En op deze manier voorkom ik dat!

Leestip: Even rustig – diary 82!

Maandag 28 oktober

Ik ontving van alles - diary 83

Kookdag! Maandag is altijd mijn laatste vrije weekend-dag, dus dan ga ik meestal overdag alvast koken. Ik maak dan mijn eten voor die avond, maar ook alvast meteen hetzelfde gerecht voor dinsdag. Deze keer deed ik er ook kipballetjes doorheen, dat is weer eens wat anders!

Dinsdag 29 oktober

Ik ontving van alles - diary 83

Vandaag kwamen er 2 dingen binnen! Ik had 2 paar nieuwe schoenen nodig, omdat er binnen in een gat in mijn zool zit in beide oude paren en aangezien die zool vast zit, werd het nieuwe schoenen kopen. Nu alvast 1 paar nieuwe dus. Weer met dat heerlijke zachte foam erin, love it! Hiervoor had ik een cadeaubon van 10 euro, dus in plaats van 60 euro kostte het me 50 euro. Jammer van de timing, maar wel nodig!

Ook kwam mijn staande wc rol houder binnen, ik had een van de laatsten! Lucky me! Want deze paste precies bij de wc borstel en mijn hangende wc rol houder qua kleur. Deze is helemaal betaald van cadeaubonnen. Ik heb hem meteen in de badkamer gezet!

Woensdag 30 oktober

Ik ontving van alles - diary 83

Vandaag kwam er weer een deel van mijn bestelling binnen! Met de gewone post kwam dit boek, wat alvast een kerstcadeau voor mijn moeder is. En daarnaast ook deze prullenbak voor de badkamer! In mijn vorige huis had ik natuurlijk maar 1 wc (meestal zo in een flat!), dus ik had van dit soort dingen allemaal maar 1 exemplaar en dat staat dus al beneden in de wc!

Donderdag 31 oktober

Ik ontving van alles - diary 83

En vandaag kwam mijn tweede bestelling binnen! Daarvoor moest ik naast het restant van mijn cadeaubonnen in te leveren 3 euro met een paar centen bijbetalen. Weer een boek als kerstcadeau voor mijn moeder. Een Ferrari alvast voor mijn Canarische vriendin. En tot slot kocht ik bij de Intratuin bij mijn werk een paar sloffen met een kortingbon. De zolen van mijn oude sloffen waren helemaal versleten, dun geworden. Daardoor had ik steeds koude voeten. De sloffen betaalde ik uit de ‘extra’ spaarpot.

Zaterdag 2 november

Ik ontving van alles - diary 83

Yes! Mijn moeder kwam met een bieb-boek aan die haar vriend geleend had en vroeg of ik die ook wilde lezen. En het leek mij wel wat, dus ik kon dit weekend weer heerlijk gaan zitten lezen! Daar was ik wel weer echt aan toe.

Ik ontving van alles - diary 83

Mijn moeder was er even en samen maakten wij de woonkamer gezelliger. Voordat er geverfd gaat worden en/ of stukwerk bijgewerkt kan worden, duurt nog wel een jaar denk ik. Dus we gingen aan de gang met plakschroeven, geweldige uitvinding! Het voelt nu meteen alweer zoveel huiselijker en gezelliger! Dus ik was meteen helemaal happy!!

Zondag 3 november

Ik ontving van alles - diary 83

Ik kwam deze foto tegen op insta, love it. Als ik daarnaar kijk word ik ook meteen helemaal happy. Echt goals om zelf ook een keer zo’n soort foto te maken!

Ik ontving van alles - diary 83

Vandaag hing ik in mijn slaapkamer ook een ingelijste poster op, naast mijn bed en de kast. Ik kijk er direct tegen aan als ik naar binnen loop. Gezellig!

Ik ontving van alles - diary 83

Tot slot maakte ik ook de grote kast in orde want eerder deze week is eindelijk het goede zijkantje geleverd en erop gezet! Dus de kast kan nu in gebruik genomen worden! Weer wat geregeld! Heel fijn, zo kan er weer wat uit mijn hoofd. Dus wederom was ik helemaal happy!

Leestip: Begonnen met beleggen!

Hebben jullie de eerste kerstcadeaus al gekocht? Of doe je dat altijd pas op het laatste moment?

2 thoughts on “Ik ontving van alles – diary 83”

    1. Ja sommige enquête sites betalen alleen uit via cadeaubonnen, dus dan kies ik altijd voor bol, daar kan ik altijd wel weer iets mee! En nu komen ze extra goed van pas idd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *