Ikea, uit eten en prijsopgaven – diary 4

Ikea, uit eten en prijsopgaven – diary 4. Vorige week vond ik mijn week saai, maar toch zaten er wel leuke foto’s tussen in mijn diary waar ik blij van werd! Deze week was ik giga druk en aan het eind van de week compleet gesloopt.

Ikea, uit eten en prijsopgaven

Ikea, uit eten en prijsopgaven – diary 4

Ikea, uit eten en prijsopgaven – diary 4. In deze diary ga ik onder anderen met mijn moeder naar Ikea en daarna gelijk lekker samen uit eten. En ook gingen we op pad voor diverse prijsopgaven.

Maandag 16 april

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Naast het schrijven van de laatste artikelen was het weer tijd voor de lunch!

Dinsdag 17 april

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Heerlijk deze groentemix! Ik word er altijd zo vrolijk van als ik in de pan kijk als ik dit maak! En het is nog lekker ook 😉

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Soms (of eigenlijk best vaak) heb je van die tassen die in elkaar storten als je ze probeert rechtop neer te zetten. They suck!!! Maar ach, ik ben ook niet perfect 😛

Donderdag 19 april

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Woensdag was ik zo druk bezig op mijn laptop met van alles dat ik geen foto’s maakte. Donderdag was ik ook weer druk, maar in de avond zette ik wel gezellig de kaarsjes weer eens aan!
Eigenlijk niet persé omdat ik het gezellig vond, maar meer omdat ik het vond stinken. Wat voor geur het was weet ik niet, maar soms stinkt het ineens in huis, wat dan niet bij mij vandaan komt, maar bij een van de buren. Dus dan maar een geurkaars aan! Dan is het gelukkig ook zo weer weg ook!

Vrijdag 20 april

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

En weer een lekker ontbijtje!! Ik was een beetje uitgeschoten met de nootjes, dus gooide er nog wat yoghurt bovenop! Ziet er wel leuk uit zo, toch?!

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Jaaa pizza-night!! Ik hing lekker op de bank voor de tv met mijn pizza, want ik was echt even toe aan relaxen! Dit was de pizza pollo, heerlijk!

Zaterdag 21 april

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Zaterdag was wel écht de drukste dag van de week! Ik had gewerkt, boodschappen gedaan om daarna bij mijn oma langs te gaan. Toen ben ik doorgereden naar mijn moeder en zijn we samen naar Ikea gegaan om te kijken voor bedframes. Want die was tijdens het verplaatsen van mijn bed kapot gegaan. Het is de vraag wanneer hij gaat instorten, maar dat hij gaat instorten staat vast. Een verhuizing zou hij niet overleven.

Bij Ikea namen we uiteindelijk het infoblaadje mee en natuurlijk een paar geurkaarsen! Want die van mij zijn bijna op. Deze kaarsen kreeg ik van mijn moeder. Daarna besloten we spontaan om gezellig samen uit eten te gaan bij Van der Valk omdat het al zo laat was.

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

We bestelden een senioren Schnitsel du Chef. Lekkerrrr!

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Een toetje mocht natuurlijk niet ontbreken!

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Daarna gingen we nog even langs mijn huis om mijn matras om te keren. Want als je goed kijkt zie je dat er een kuil in zit van hier tot Tokio! Daardoor slaap ik dus steeds slecht en daar komt ook mijn nek- en rugpijn vandaan. Helaas had omkeren geen zin, ook daar zat al een kuil. Dus morgen gaan we op pad voor offertes voor een nieuw bed.

Ik wilde eigenlijk een boxspring voor mezelf gaan kopen wanneer ik verhuisd ben. Maar ja, het zal nu wat eerder moeten. Want slapen met en wakker worden met pijn is ook niet alles! En nachtrust is voor mij natuurlijk extra belangrijk, anders functioneer ik écht niet meer.

Zondag 22 april

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Swiss Sense. Daar kregen we uitleg over hoe de boxsprings in elkaar zitten en kon ik 6 verschillende combinaties proberen. Ik heb een offerte gevraagd van degene die het lekkerste lag.

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Totaal Bed. Ook daar kregen we uitleg en testte ik diverse matras combinaties. Ik vroeg weer een offerte van wat het lekkerste lag. Daarna gingen we terug naar huis om te overleggen welke winkel het gaat worden. Dan gaan we dinsdag gelijk bestellen.

Ikea, uit eten en prijsopgaven - diary 4

Daarna gingen we shoppen voor schoenen en ik slaagde! Ik zocht nog 2 paar goede schoenen voor de zomer, omdat ik niks meer had, het 2e paar was in de kleur die ik wilde niet op voorraad dus die is besteld. Zodra ik deze binnen heb zal ik daar ook nog een foto van maken, want die zijn leuk!!!

Deze Ecco’s heb ik meteen alvast meegenomen. En toen ik de schoenen binnen had slaagde ik ook nog voor 2 bodywarmers, eentje voor 9 euro en de andere voor 12 euro. Omdat ze zo goedkoop waren nam ik er gelijk 2 mee. Dan kan ik afwisselen. De ene net in een grotere maat dan de andere. Dus onder de grootste zou ik dan ook nog een vest aan kunnen als ik dat wil. Want zaterdag was ik uit mijn oude bodywarmer gescheurd, oeps! Achteraf bleek dit nog een maat 36 te zijn, en die heb ik al lang niet meer, dus toen begreep ik meteen waarom dit gebeurt was. Haha.

Ik had voor 2 paar schoenen en mijn bodywarmer(s) een budget van 300 euro in totaal op mijn kledingrekening staan en uiteindelijk heb ik ‘maar’ 240 euro uitgegeven. Dus ik heb nog 60 euro over! Dit stortte ik gelijk naar mijn buffer rekening, want daar heb ik het geld nu heel hard nodig voor mijn nieuwe bed!

Hebben jullie nog genoten van het lekkere weer afgelopen weekend? Wat hebben jullie gedaan?

 

One thought on “Ikea, uit eten en prijsopgaven – diary 4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *