I’m back!

I’m back! Zoals jullie wellicht gemerkt hebben was mijn blog tijdelijk even offline. Dit omdat wordpress zo leuk was om mij/ mijn wachtwoord te blokkeren omdat het zogenaamd op een of andere hackerlijst zou staan.

I'm back!

I’m back!

Maar I’m back! Ik ben de hele middag bezig geweest om mijn blog zo snel mogelijk terug online te krijgen. En hier is hij dan eindelijk weer! Helaas ben ik wel al mijn oude materiaal kwijt, dus ik moet weer helemaal overnieuw gaan beginnen met artikelen schrijven. Wel heb ik in mijn notitieboekje nog terug kunnen vinden waarover ik de laatste weken geschreven heb. Dus vanaf morgen zal ik langzaam aan die artikelen weer terug gaan zetten. Grotendeels zal ik deze gewoon opnieuw moeten schrijven helaas.

Maar beter zo dan ook nog mijn domein naam kwijt zijn! Want nu heb ik tenminste mijn bezoekers nog gewoon! Tenminste, dat hoop ik, dat jullie mij gewoon blijven bezoeken πŸ˜‰ Maar daar ga ik wel van uit!

Tevens wil ik jullie bij deze gelijk vragen wat voor artikelen jullie graag zouden willen lezen op mijn blog. Dit mag over van alles gaan, geld gerelateerd of heel iets anders. Let me know! Dan ga ik kijken of ik daar iets mee kan gaan doen.

Deze dagen ga ik dus weer wat ‘oude artikelen’ terug online zetten. Maar vanaf volgende week dinsdag zullen er gewoon weer als vanouds nieuwe artikelen online komen. Op dinsdag mijn photodiary en op woensdag, donderdag en zaterdag een ander artikel.

Hoe is het met de andere bloggers onder ons? Zijn jullie ook weleens al je content kwijt geweest? En kon je dit toen nog terug halen of was je ook echt alles kwijt net zoals ik? Laat het weten in de reacties!

7 thoughts on “I’m back!

 1. Volgende keer een back up maken. In de instellingen staat iets van exporteren. Daar wordt een xml gedownload, die later weer kan importeren.

  1. Ik heb nu ingesteld dat hij automatisch elke maand een back up maakt! Je gaat ook echt pas back ups maken als je ooit een keer alles kwijt geweest bent volgens mij

 2. Wat vervelend dat dit gebeurd is..
  Goed dat je weer verdergaat met je blog!
  Het lijkt me leuk als je in je fotodagboeken per dag wat meer foto’s maakt/plaatst.
  En mag ik vragen waarom je nooit jezelf op de foto zet?
  Ben daar nieuwsgierig naar, want bij je vorige blog had je wel foto’s van jezelf en filmpjes op youtube πŸ™‚
  Niet naar bedoeld hoor, gewoon puur nieuwsgierig.

  1. Ja zonde om te stoppen! Maar wel balen dat alles weg is, nu laat ik automatisch maandelijks een back up maken, dan kan het ook niet meer gebeuren πŸ˜‰
   Dat heb je al eens eerder gevraagd πŸ˜‰ maar bij deze nogmaals; ik hou gewoon niet van op de foto gaan. Ik maak nooit foto’s van mezelf, behalve wanneer ik op vakantie ben of met iemand samen op de foto ga. En behoefte om met mijn hoofd overal op internet te staan heb ik ook niet, dus vandaar πŸ™‚ Ik ben daardoor ook gestopt met dat Youtube kanaal. Ik wil gewoon lekker anoniem over straat kunnen, maar wel mijn hobby uitoefenen; schrijven en (sfeerbeeld) video’s maken. Al wordt dat natuurlijk een stuk minder bekeken dan die video’s die ik eerder maakte. Maar ik had daar gewoon geen plezier meer in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *