Inpakken – diary 55

Inpakken – diary 55. Deze week pakte ik vooral veel in!

Inpakken - diary 55

Inpakken – diary 55

Inpakken – diary 55. Deze week verplaatse ik mijn bed weer naar de woonkamer zodat ik nu 1 kamer helemaal kan gebruiken als verhuiskamer. Ik pakte ook weer spullen in.

Leestip: Plattegrond en kaart versturen – diary 54!

Maandag 15 april

Inpakken - diary 55

Ik maakte mijn dressoir zo goed als leeg en zette een bijna volle tas in mijn dressoir. Daar wil ik namelijk de laatste spullen uit mijn dressoir bij in stoppen zodat ik alles bij elkaar kan houden. Dat pakt makkelijk uit in het nieuwe huis.

Inpakken - diary 55

Ook vulde ik mijn nieuwe handtas die ik nog niet in gebruik heb met spullen uit mijn tv kast. Het ah boekje haalde ik er later toch naar weer uit. Die ligt nu gewoon op de tv kast. Omdat ik daar wekelijks zegels bij plak.

Dinsdag 16 april

Inpakken - diary 55

Vandaag zette ik mijn bed weer naar de woonkamer. En de fauteuils naar de slaapkamer. Die kamer gebruik ik vanaf nu als verhuiskamer.

Inpakken - diary 55

Ik had al diverse plastic boxen ingepakt en die zette ik nu allemaal in de verhuiskamer. Daarnaast pakte ik ook nog diverse losse lege tassen en zakken in. Alles waar spullen in kunnen vul ik. Zo ben ik al mega ver gekomen met inpakken. Zo zijn mijn kasten allemaal al zo goed als leeg. Behalve in de keuken en behalve mijn badkamerkastje.

Donderdag 18 april

Inpakken - diary 55

Vandaag maakte ik lasagna. Genoeg ruimte om alles neer te zetten, heerlijk!

Vrijdag 19 april

Inpakken - diary 55

Ik had deze geluksklompjes besteld, gelukspoppetje, maar dan anders en typisch Nederlands. Deze bestelde ik alvast voor volgend jaar om aan mijn Canarische vriendinnen te geven. Ik vond ze wel schattig!

Inpakken - diary 55

Ik verplaatste mijn kleine slaapkamer tv ook naar de woonkamer. Want mijn grote tv staat aan de zijkant van mijn bed en dat kijkt niet lekker vanuit mijn bed. Luxe probleem! Maar zo werd de verhuiskamer weer gelijk wat opgeruimder! Nu kan ik mijn tv plank ook alvast van de muur halen en bij de spullen zetten.

Zaterdag 20 april

Inpakken - diary 55

Vandaag haalde ik even 3 bananendozen. Ik pakte er alvast 2 in met keukenspullen die ik niet meer nodig heb de komende weken en ik pakte alvast veel glaswerk in. Voelde fijn om ook in de keuken eindelijk vooruitgang te zien!

Inpakken - diary 55

Hoppa, naar de verhuiskamer! Dit gaat lekker! Maar nu weer even rustig aan want komende week wordt een erg drukke week!

Zondag 21 april

Inpakken - diary 55

Ook wil ik wat dingen uit de vriezer op maken die ik bijna nooit gebruik zoals deze aardappel balletjes. En ik probeerde deze lekkerbeksticks. Die zijn zeker goedgekeurd! Erg lekker! Gewoon van iglo ook trouwens. #nospon

Leestip: Verkocht!

Pakken jullie het liefst ook zoveel mogelijk vroeg in zodat je op het laatst geen stress krijgt? Ik doe het nu ook omdat ik straks druk ben met klussen en geen tijd meer heb om dan ook nog in te moeten pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *