Inpakken en foto’s maken – diary 44

Inpakken en foto’s maken – diary 44. Deze week pakte ik weer dingen in nadat ik ze uitgezocht had en ik maakte de laatste foto’s voor de verkoop!

Inpakken en foto's maken - diary 44

Inpakken en foto’s maken – diary 44

Inpakken en foto’s maken – diary 44. Deze week een vrij korte diary, maar ik had veel last van stress gerelateerde klachten en had dus even wat anders aan mijn hoofd dan foto’s maken. Maar ik heb mijn best gedaan om er toch gewoon nog iets leuks van te maken! Dus kijk weer gezellig mee!

Leestip: Kijk hier mee naar hoe mijn week hiervoor eruit zag!

Woensdag 30 januari

Inpakken en foto's maken - diary 44

Vandaag kregen we ons woningrapport toegestuurd via de mail en daar waren we erg tevreden over! We hebben besloten dat we de makelaar nog heel even laten wachten totdat we eruit zijn hoe we het precies willen aanpakken.

Donderdag 31 januari

Inpakken en foto's maken - diary 44

Vandaag besloot ik om nog eens door mijn ingepakte spullen te gaan, want vanmiddag zouden we naar de kringloop gaan! Dus ik zocht alles uit en er konden idd dingen weg. Zo kon ik weer wat nieuwe dingen inpakken. Dus is er weer wat meer klaar!

Vrijdag 1 februari

Inpakken en foto's maken - diary 44

Hele boeiende foto, not! Haha maar ik besloot om weer eens lekker een bakje appelmoes bij mijn avondeten te nemen! Dat vind ik toch altijd zo lekker verfrissend om daarmee af te sluiten, maar ik doe het bijna nooit.

Zaterdag 2 februari

Inpakken en foto's maken - diary 44

Vandaag deed ik de was, of nou ja, het beddengoed. Toch altijd lastig in dit appartement waar ik het nou moet laten! Ik gooi het altijd maar zo over mijn rek heen. Wie herkent dit?

Inpakken en foto's maken - diary 44

Vanavond nam ik lekker mijn bord bloemkoolschotel en deed ik rustig weer eens een sudoku puzzel. Want ik voelde me super gestrest.

Zondag 3 februari

Inpakken en foto's maken - diary 44

Vandaag maakte ik de laatste foto’s van deze woning. Dus nu heb ik bijna alle voorbereidingen klaar! Alleen nog een verkooptekst schrijven en dan staat alles helemaal in de startblokken voor de verkoop. Des te sneller kan de woning op de markt wanneer dit nodig is.

Inpakken en foto's maken - diary 44

Tijd voor pizza bij de tv! Daar was ik wel echt even aan toe. Gewoon even lekker rustig aan doen.

Hoe was jullie week? Hadden jullie ook een pizza avond?

2 thoughts on “Inpakken en foto’s maken – diary 44”

    1. Ha leuk om weer een reactie van je te zien! Haha ja heerlijk, ik gooi het idd ook vaak over deuren heen ja als mijn gewone rek vol is. Ik mis meer een trapgat om mn beddengoed in te laten drogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *