Inpaklijst voor vakantie

Inpaklijst voor vakantie. In mijn vorige artikel konden jullie lezen waarom je geld zou moeten sparen. In dit artikel kun je mijn inpaklijst zien en gebruiken voor wanneer je op vakantie gaat!

Inpaklijst voor vakantie

Inpaklijst voor vakantie

Inpaklijst voor vakantie. Deze inpaklijst is voor een willekeurige vakantie, het maakt niet uit waar je heen gaat, de belangrijkste basisdingen staan er allemaal op! Wel is deze lijst voornamelijk op vrouwen gericht, zoals je zult zien wanneer je hem bekijkt.

Kopieer de foto gerust om te gebruiken wanneer je in gaat pakken voor jouw vakantie! Ik heb alles ingedeeld in de categorieën; kleding, toilet spullen en overig. Zodat je zelf kunt bepalen of je de spullen als handbagage wilt meenemen of in je koffer.

Mijn hoofdtip is om een lijst te schrijven of uit te printen zodat je letterlijk door kunt strepen wat je al in je koffer hebt zitten en zodat je dus ook meteen ziet wat je nog moet inpakken. Wat je ook kunt doen is een markeerstift gebruiken. Dan valt het nog meer op wanneer je iets niet aangestreept hebt.

Zelf begin ik altijd al ruim op tijd met bedenken wat ik mee wil nemen en hoeveel stuks ik mee wil nemen van alles. Dat hang ik dan apart in de kast en als er nog iets gewassen moet worden dan zorg ik dat het gewassen wordt zodat het op tijd droog is en ingepakt kan worden.

Op de dag van vertrek stop ik dan de laatste dingen nog erbij in de koffer. En dan kan de reis beginnen! En echt pas dingen afstrepen wanneer je ze definitief in de koffer laat! Want anders heb je geen overzicht. En heb je dus alsnog de kans dat je iets vergeet mee te nemen en dat zou zonde zijn.

Maak jij ook altijd een inpaklijst wanneer je op vakantie gaat? Of pak je gewoon in door in je kast te kijken en dingen in je koffer te gooien? Laat het weten in de reacties!

One thought on “Inpaklijst voor vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *