Internet en tv pakket aangepast

Internet en tv pakket aangepast

16 december 2021 8 Door Marìs

Ook heb ik afgelopen weekend mijn internet en tv pakket aangepast. Hierdoor ga ik namelijk ook weer geld besparen. Heerlijk!

Internet en tv pakket aangepast

Internet en tv pakket aangepast

Afgelopen weekend heb ik mijn internet en tv pakket aangepast. Al een hele tijd heb ik namelijk 2 tv ontvangers in huis, waarvan ik er eigenlijk maar 1 gebruik. Die optie kost 5 euro per maand. Destijds was dat zogenaamd gratis samen met een opnemen pakket waar ik ook nooit gebruik van maak.

Leestip: Hoe krijg ik mijn vaste lasten omlaag? Tips!

Inmiddels zat ik op 65,98 euro per maand. Echt belachelijk en steeds als ik keek voor een abonnement op de site was ik veel goedkoper uit, alleen kon ik dat niet goed terugvinden in mijn online omgeving. Ze zorgen er natuurlijk wel voor dat mensen dat niet al te gemakkelijk kunnen doen, want het levert hun weer geld op 😉

Dus afgelopen weekend besloot ik hier eens goed voor te gaan zitten. Je kunt namelijk gewoon online je pakket wijzigen. Ik ben niet zo’n beller, dus ik doe dat soort dingen liever gewoon lekker online. Omdat mijn pakket stond op internet en tv en daarboven alleen internet-opties leken te staan, dacht ik dus al die tijd dat het niet mogelijk was om mijn huidige abonnement goedkoper te krijgen. Wat ik wel raar vond, want een nieuwe abonnee zou wel een stuk goedkoper uit kunnen zijn? Dat vond ik niet kloppen en daarom ging ik gewoon eens verder kijken.

Ik keek eerst na welke snelheid mijn (glasvezel) internet had, zodat ik niet ineens een pakket selecteerde met een lagere snelheid. Toen klikte ik dus op internet hussel en ja hoor, daar kwam gewoon de optie bij te staan voor tv!

Uiteindelijk kon ik dus kiezen voor dezelfde internetsnelheid, een gratis upgrade naar glasvezel, top, want ik héb nu glasvezel die ik al gebruik. Dus dat wil ik ook blijven gebruiken uiteraard. En daarnaast dus gewoon het meest basic tv pakket zónder 2e ontvanger. Nieuwe maandprijs; 57,50 per maand! Whut!! Dat scheelt dus gewoon even 8,48 euro!! Helemaal lekker! Want ik vind overstappen van provider altijd zo’n gezeik. Je zit dan weer tijdelijk zonder internet/ tv, omdat het nooit op de beloofde data gebeurt, en dat kan ik gewoon niet gebruiken. Ik heb mijn internet elke dag hard nodig.

Daarom ben ik dus énorm blij dat ik vanaf nu gewoon even 8,48 euro per maand minder ga betalen. Voortaan weet ik dus hoe dit soort dingen werken en ga ik het online gewoon in de gaten houden als mijn jaarcontract afgelopen is, of het dan inmiddels weer goedkoper kan! Echt jammer dat ik dit niet eerder goed uitgezocht heb, want dat had mij al een hoop geld kunnen schelen. Maar goed, beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen!

Leestip: Besparen is saai toch? Maar zo niet!

Wanneer heb jij voor het laatst gekeken of je huidige pakket goedkoper kan?

Internet en tv pakket aangepast