Investeren en beleggen update Juli 2021

Investeren en beleggen update Juli 2021

9 juli 2021 1 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn Investeren en beleggen update Juli 2021. Want ik vind het wel weer tijd voor een update.

Investeren en beleggen update Juli 2021

Investeren en beleggen update Juli 2021

Vandaag deel ik met jullie mijn Investeren en beleggen update Juli 2021. Want volgens mij is het alweer een tijdje geleden dat ik met jullie deelde hoe het ervoor staat op beide gebieden en wat momenteel mijn strategie is. Dus werd het tijd voor een update!

Leestip: Mijn inkomstenbronnen!

Zoals jullie wel weten focus ik mij dit jaar vooral op de verbouwing, en dan met name de tuin, want die klus zit er nu als eerste aan te komen, eind van de zomer. Daarom leg ik even wat minder tot niks in voor investeren en beleggen. Voor investeren leg ik momenteel niks in, voor beleggen alleen heel sporadisch als het zo uit komt. Zoals bijvoorbeeld laatst toen mijn dividend gestort was, en ik maar een klein beetje hoefde bij te storten om weer een aankoop te kunnen doen.

Wat investeren betreft gaat het eigenlijk super goed. Al mijn projecten betalen op dit moment (weer) volledig uit, dus ik ontvang netjes elke maand volledige betalingen. Heel fijn dat alle horeca weer open is en weer redelijk goed kan draaien! Hopelijk blijft dat zo, want ze hebben wel genoeg geleden. Het bedrag wat ik op dit moment ontvang is 98,47 euro per maand.

Dan het beleggen, dat gaat naar mijn mening gewoon prima. Natuurlijk wel jammer dat ik momenteel de keuze moet maken om niet maandelijks in te leggen, maar ik ben tevreden met hoe ik er nu voor sta. Wanneer ik dit schrijf, op 7 juli 2021 in de middag, sta ik 374,22 euro in de plus. Dus dat is netjes, want ergens volgende maand is het 2 jaar geleden dat ik mijn eerste aankoop deed.

Hoe dan ook zal ik vanaf begin volgend jaar, dat kan januari zijn, maar ook pas vanaf mei (is nog steeds de eerste helft van het nieuwe jaar), weer actiever worden op beide gebieden. Ik denk zelfs dat ik dit najaar alweer in een nieuw project zal gaan investeren, maar wel pas nadat de tuin gerenoveerd is.

Leestip: 5 tips voor gezonde financiën! 

Hoe gaat het bij jou met investeren en/ of beleggen? Hoe lang doe jij dit al?

Investeren en beleggen update Juli 2021