Jarig en uitjes – diary 236

Jarig en uitjes – diary 236

26 oktober 2022 0 Door Marìs

Vandaag mijn photodiary; jarig en uitjes – diary 236. Want omdat ik jarig was, deden we een paar dagen achter elkaar wat leuks! Ik had diverse uitjes gepland staan.

jarig en uitjes - diary 236

Jarig en uitjes – diary 236

Vandaag lees je mijn photodiary; Jarig en uitjes – diary 236. Ik ging naar Weesp, Lelystad, Groningen en Terschuur. Omdat ik wat uitjes gepland had vanwege mijn verjaardag. Ik wil altijd graag dat mijn verjaardag gewoon een bijzondere dag is en het liefste ben ik op vakantie. Omdat ik nu niet op vakantie was, plande ik dus diverse leuke uitjes.

Leestip: Jouw keuzes en gevolgen!

Maandag 17 oktober

jarig en uitjes - diary 236

Tussen de middag startten we de dag in Weesp. Daar begonnen we met een lunch om daarna rond te lopen in het centrum. Volgens Google zou er het een en ander open moeten zijn, maar helaas was bijna alles dicht. Dus hier kon ik niet kijken voor een winterjas.

Mijn oude winterjas is van Desigual en die is top, daar heb ik jaren plezier van gehad. Behalve dat hij te klein geworden is. Daarom zocht ik op waar in Nederland er een Desigual winkel zit. Amsterdam en Lelystad kwamen als eerste naar boven (logisch als je in Weesp bent). Omdat we Amsterdam niet prettig vonden, besloten we naar het outletcentrum in Lelystad te gaan. Helaas hadden ze daar nauwelijks winterjassen hangen. Ook bij de overige winkels ben ik niet geslaagd. Wel kocht ik nog een lekker portie poffertjes.

Dinsdag 18 oktober

jarig en uitjes - diary 236

We gingen al vroeg op weg naar Groningen, omdat het toch wel een eindje rijden is. Soms reden we helemaal in de mist, en soms kwam de zon er doorheen.

jarig en uitjes - diary 236

We lunchten bij het Goudkantoor. En daarna gingen we in de stad kijken of ik daar kon slagen voor een winterjas. Wederom kon ik hier niet voor slagen. Er hangen ook redelijk wat jassen die ik niet dik genoeg vind. Dat vind ik meer tussenjassen. Dus dat valt helaas al af. Maar ik weet gewoon dat ik een goede en leuke winterjas ga vinden, want ze zijn gewoon volop te koop dus er zit sowieso ergens iets voor mij tussen.

Wel kocht ik een leuke blauwe glitterbroek voor de feestdagen en een agendavulling voor 2023.

jarig en uitjes - diary 236

Toen we uitgeshopt waren, checkten we in bij het hotel (The Market Hotel). Mooie kamer!

jarig en uitjes - diary 236

In de avond aten we bij een tapas restaurant en namen we beiden een mocktail. Want ik drink geen alcohol. Hij smaakte goed!

Gedurende de dag checkte ik tussendoor natuurlijk steeds al m’n berichten. Zo had ik ook weer lieve felicitaties van mijn Canarische vriendinnen waardoor ik me ook écht jarig voelde. Ze doen er altijd alles aan om ervoor te zorgen dat ik me ook écht jarig voel. Zo lief! Ook kreeg ik felicitaties van diverse mensen van mijn zanggroep.

Woensdag 19 oktober

Na een lekker ontbijt vertrokken we weer richting huis. Even een flitsbezoekje om onze spullen te droppen en een mede-zangeres van mijn zanggroep op te halen om met zijn 3en richting Terschuur te gaan.

jarig en uitjes - diary 236

Daar bezochten we het oude ambachten en speelgoedmuseum. Je kon er ook op de foto als Grover, dus dat was lachen.

jarig en uitjes - diary 236

Er was veel te zien, meer dan ik verwacht had, maar toch hadden we genoeg aan een middagje.

jarig en uitjes - diary 236

We sloten de dag af een stukje verderop bij pannenkoekenboerderij De Tolboom. Ik genoot van deze leuke dagen!

Ook heb ik dit jaar eindelijk weer eens meerdere verjaardagskaarten ontvangen, ook daar werd ik blij van! Van mijn mede zangeres die vandaag mee was kreeg ik ook een leuke kaart en een mooie bos bloemen. En een andere mede zangeres was op vakantie maar had via Greetz toch een kaartje mét cadeaubon van bol t.w.v 15 euro naar me gestuurd. Super lief!

Vrijdag 21 oktober

jarig en uitjes - diary 236

Vandaag sloeg ik een voorraad deo in, want er was een 1 plus 1 gratis actie. Nu kan ik voorlopig wel weer een hele lange tijd vooruit. Dat vind ik altijd wel prettig. Het kostte me 19,16 euro. Wat mij betreft een prima prijs voor 8 bussen.

Het weekend was ik druk met mijn privacy en cookie verklaring, want Google zegt dat hij nog niet goed is en anders kan mijn account geschorst worden. Ik hoop echt dat het nu wél helemaal in orde is!! Want wat een gedoe is dat. En 95% van de mensen klikt het toch gewoon weg zonder te lezen! Daarom voelt het zo zonde van mijn tijd.

Verder was ik ook druk met het schrijven van artikelen. En zaterdagochtend deed ik eerst een oogmeting en zocht ik een nieuwe bril uit.

Zondag was ik voornamelijk druk met mijn boek uit lezen, zodat ik weer in de volgende kon starten.

Leestip: 10 tips om sneller te sparen!

Heb jij ook weleens meerdere uitjes gepland rondom je verjaardag?