Je kunt bol bonnen ontvangen

Je kunt bol bonnen ontvangen

15 december 2021 9 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie het artikel; Je kunt Bol bonnen ontvangen. Want als mensen via jouw link overstappen kun jij een bon krijgen ter waarde van 10 euro. Per persoon die dit doet.

Je kunt bol bonnen ontvangen

Je kunt Bol bonnen ontvangen

Dus je kunt Bol bonnen ontvangen wanneer je iemand laat overstappen via jouw link. Dat ontdekte ik onlangs toen ik zelf overstapte. Ik zal mijn verhaal vanaf het begin vertellen. Afgelopen weekend was het clixweekend bij Euroclix, zoals elk weekend. Dat houdt in dat je dan bij bepaalde webshops meer clix krijgt dan normaal op zaterdag en zondag als je daar iets koopt, of zoals in dit geval; overstapt.

Leestip: Vierseizoenenbanden gekocht!

Ik ontving 900 clix (dit wordt pas ergens in februari bijgeschreven) door over te stappen van zorgverzekering via Zorgkiezer. Normaal zijn dat er 450. Eigenlijk wacht ik altijd elk jaar weer op zo’n soort actie, zo heb ik extra voordeel van het overstappen. Ooit deed ik al eens mee aan een soortgelijke actie als ik overstapte via Independer. Dit jaar werd het dus via Zorgkiezer.

Daar kreeg ik ook nog een gratis elektrische tandenborstel bij. Of ik had als andere optie 3 maanden gratis online sporten. Maar aangezien mijn huidige elektrische tandenborstel alleen nog werkt wanneer hij constant op de oplader staat, vond ik dit wel een goede keuze. Ik ben benieuwd wanneer ik mijn nieuwe tandenborstel ga ontvangen. Volgens de voorwaarden komt hij in april. Mooi meegenomen dat ik nu zelf geen nieuwe hoef te kopen, want dat stel ik al zo lang uit. Onder het mom van; hij doet het nog, dus waarom zou ik. Maar niet meer constant die lader in het stopcontact hoeven hebben gaat vast ook weer stroom schelen, dus dat is mooi meegenomen!

Terug naar Zorgkiezer. Toen ik via zorgkiezer overstapte, ontving ik daarna een email. Hier had ik vooraf geen weet van. Als ik mijn link deel en mensen via mijn link overstappen, krijg ik per persoon die dat doet, een bol.com bon ter waarde van 10 euro. Deze actie wil ik daarom uiteraard met jullie delen op mijn blog. Hopelijk zitten er mensen tussen die mij zo’n bon gunnen, daarna kun je dus zelf ook je eigen link delen en zelf ook bonnen verzamelen! Mits je 18 jaar of ouder bent. En dit geldt alleen als je vorig jaar niet bent overgestapt via Zorgkiezer. Je kunt maximaal 10 bonnen ontvangen, ook deze worden pas in april uitgekeerd. Lees zelf even de overige voorwaarden. Leuke actie als je het mij vraagt!

Daarom voor degenen die nog niet zijn overgestapt, maar dit wel willen doen; Stap over via de vergelijkingssite Zorgkiezer! Het is mooi meegenomen als jij dan volgend jaar ook weer de laagste premie (die aan jouw wensen voldoet) kunt betalen. Omdat ik overstap wordt mijn verzekering volgend jaar maar 30 cent per maand duurder. De goedkoopste verzekeraar die aan mijn wensen voldoet is dit jaar Ziezo selectief. Deze verzekering had ik ooit al eens eerder. in 2021 had ik Zekur, voor 2022 dus Ziezo selectief.

Ook heeft Independer dit jaar een actie waarbij je een bol bon ontvangt, helaas geldt deze bon alleen voor de gezondheidswinkel. Zelf maak ik daar nooit gebruik van, dus ik had er niks aan. Daarom trekt deze actie mij veel meer aan! Hopelijk hebben jullie er ook iets aan! Zou leuk zijn!

Leestip: Resultaat spaardoelen van 2021!

Ben jij al overgestapt van zorgverzekering? Of hoef jij dit jaar niet over te stappen?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Je kunt bol bonnen ontvangen