Jouw uitjes budget

Jouw uitjes budget

5 februari 2022 9 Door Marìs

We kunnen weer en daarom ben ik benieuwd naar jouw uitjes budget! Uit eten, dagjes weg, het kan allemaal eindelijk weer. Mits je een Qr-code hebt.

Jouw uitjes budget

Jouw uitjes budget

Nu we allemaal weer leuke dingen kunnen doen vraag ik me af; wat is jouw uitjes budget? Zelf heb ik momenteel een budget van 40 euro per maand, vanaf februari 2022. Dat betekent dat ik 480 euro heb op jaarbasis voor mijn uitjes.

Leestip: Mis jij de horeca?

Zelf hou ik ervan om naar het theater te gaan, maar ook uit eten gaan of af en toe een of twee nachtjes in een hotel slapen als dat zo uit komt, schaal ik onder de noemer uitjes. Zo ook pretparken en dierentuinen of musea en andere gelegenheden waar toegangsgeld voor betaald dient te worden, schaar ik onder uitjes.

Nu ik vakantie heb, heb ik dan ook weer flink wat uitjes gepland staan. En dat heb ik allemaal in 2 dagen gepropt, want deze uitjes onderneem ik samen met mijn moeder, die geen vakantie heeft, maar wel een paar dagen vrij genomen heeft zodat we leuke dingen kunnen doen. Zo ga ik diverse plaatsen bezoeken, daar uit eten en als het goed is ga ik ook nog 1 nacht in een hotel overnachten, maar dat moet nog geboekt worden. Daarnaast ga ik ook nog op bepaalde plekken foto’s maken van restaurants waar ik al gegeten heb, maar waar ik vergeten was een foto te maken van de buitenkant van het restaurant. Zo kan ik op mijn 3e blog weer flink wat artikelen gaan schrijven.

Eenmalig heb ik een groter bedrag weggezet voor uitjes, zodat ik een mooi startbedrag had. En dat komt nu dus extra goed van pas. Zelf verheug ik mij al enorm op de uitjes, ik ben nu bijna een week vrij en voel echt al dat een deel van de stress mijn lichaam verlaten heeft. Nu het restant nog en dat hoop ik te bereiken door middel van de uitjes. Echt even ontspannen en genieten en leuke dingen doen, heerlijk!

Nu ben ik benieuwd naar jullie budget voor uitjes. Wat voor soort uitjes onderneem jij graag? Voor hoeveel mensen is jouw budget bedoeld? Wanneer heb jij voor het laatst iets leuks gedaan, een uitje gehad? Wat is het eerstvolgende uitje wat jij gaat ondernemen? Slaap jij wel eens 1 of 2 nachtjes in een hotel na bijvoorbeeld een uitje, of gewoon omdat je een bepaald dorpje of een bepaalde stad wilt bezoeken? En is dat dan altijd in Nederland, of ook weleens in andere landen?

Zelf ben ik in het verleden wel diverse keren naar het buitenland geweest om musicals te bezoeken. Zo wel in Duitsland als in Londen boekte ik daar dan ook meestal 2 of 3 overnachtingen bij. Echt even een uitje om van te genieten! Ik noem ook deze bezoeken uitjes, omdat een vakantie voor mij inhoudt dat je minimaal 5 dagen (eigenlijk een week) weg bent. Er zijn genoeg mensen die daar anders over denken, maar dit is hoe ik er tegenaan kijk.

Leestip: Extra geld verdienen voor uitjes!

Wat is jouw uitjes budget? Voor hoeveel mensen is dat budget bedoeld en welke uitjes onderneem jij het liefste?

Jouw uitjes budget