Jurken besteld – diary 222

Jurken besteld – diary 222

15 juli 2022 6 Door Marìs

Jurken besteld – diary 222 is de photodiary die ik vandaag met jullie deel. Hierin vertel ik jullie hoe het afliep toen ik een heleboel verschillende jurken bestelde, en waar ik volgens fb moet gaan wonen na mijn pensioen.

Jurken besteld - diary 222

Jurken besteld – diary 222

Jurken besteld – diary 222 is de photodiary die jullie vandaag kunnen bekijken. Ik bestelde een zooitje jurken, vertel hoe dat afliep, en deel mijn verdere week met jullie.

Leestip: Waarom kopen we zoveel?!

Dinsdag 5 juli

Jurken besteld - diary 222

Volgens fb past deze plek het beste bij mij. Het ziet er in elk geval wel lekker Spaans uit! En die rode kat in het venster is ook wel erg gezellig!

Jurken besteld - diary 222

Een kennis van mij plaatste deze tekst, dat vond ik een hele mooie! En telt voor mij net zo goed. Ik denk dat velen zich hierin wel zullen herkennen.

Donderdag 7 juli

Jurken besteld - diary 222

Vandaag kwamen er weer 2 zakken met jurken aan en ik schrok wel even toen deze sticker erop zat. Maar gelukkig zat gewoon mijn hele bestelling erin! Er ontbrak niks, dus dat is mooi.

Hiervoor had ik ook al een bestelling ontvangen met 2 verschillende jurken in de kleur van mijn zanggroep, maar deze waren helaas véél te warm. Warme stof die ook nog eens dubbel was! Dus die liggen klaar om retour gestuurd te worden!

Mijn 2e bestelling kwam in 2 keer, omdat ik natuurlijk verschillende maten van elke jurk bestel om te kijken wat het mooiste zit. In het eerste pakket zaten een donkerrode en marine blauwe jurk in diverse maten. Helaas bleek het om een wikkeljurk te gaan, dit was op de site niet echt duidelijk. Ik dacht dat er gewoon een koord om je middel zat, zoals wel vaker. Het was een raar model waarvan ik niet snapte hoe dat aangetrokken moest worden, of in elk geval niet hoe ik hem dicht moest wikkelen, en ik hou niet van ingewikkeld gedoe, dus ook deze gaan retour.

In deel 2 van de bestelling zaten nog 2 leuke lange kleurrijke jurken met print. De ene jurk zat direct goed en heb ik gehouden en de andere jurk heeft zowat geen bovenkant, die was erg bloot. Maar iemand van mijn zanggroep kan haar eigen kleding maken, dus ik heb een bericht gestuurd om te vragen of zij misschien van 2 jurken 1 jurk met normále bovenkant kan maken. Zo niet dan gaan die jurken terug. Ik heb snel koude benen, dus wil graag wat lange jurken erbij hebben, omdat ik er nu maar 2 heb. De rest is korter. Maar dan wel met normale gesloten rug en brede bandjes, zonder rare strik op je schouder. Want daar kan ik niet tegen, dat gaat kriebelen bij mij.

Binnenkort ga ik nog shoppen in 2 leuke plaatsen, dus ik hoop daar eventueel te slagen voor nog meer lange jurken, want dat is gewoon fijn om aan te kunnen trekken naar de repetities van mijn zanggroep.

Vrijdag 8 juli

Een paar weken terug was ik ziek geweest, maar die rottige hoest wil maar niet weg gaan. Inmiddels was ik gewoon boos en geïrriteerd erdoor geraakt, dus uit boosheid heb ik even heel hard gehoest onder het mom van; zo, en nu hoest ik alles wat mij nog dwars zit eruit! De volgende dag werd ik wakker met enorme pijn in een borstspier en 1 rib. Slechte actie dus. Doe het thuis vooral niet na 😉

Inmiddels is de hoest wel een heel stuk minder geworden, maar nog steeds niet over.

Leestip: Zo spaar je veel geld!

Wat helpt jullie goed om minder te hoesten/ je hoest te laten verdwijnen?