Kaarten, wcpot en verf – diary 67

Kaarten, wcpot en verf – diary 67. Deze week kwamen er weer allerlei dingen binnen! Kijk gezellig mee!

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

Kaarten, wcpot en verf – diary 67

Kaarten, wcpot en verf – diary 67. Deze week kwamen er onverwachte dingen binnen, maar ook dingen die al besteld waren. Kijk weer gezellig mee!

Leestip: Gemengde gevoelens – diary 66!

Woensdag 10 juli

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

Jeeeej! Weer een heel lief kaartje voor mijn nieuwe huis!

Donderdag 11 juli

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

En nóg een kaart voor mijn nieuwe huis! Ik heb ze allemaal op de vensterbank staan bij het raam. Dan heeft die tenminste ook een gezellige functie zo lang hij er nog zit!

Vrijdag 12 juli

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

Vandaag kwam eindelijk mijn 2e toiletpot binnen, na ongeveer ruim een maand verdwaald te zijn geweest bij de post. Toen weer teruggestuurd naar de afzender, die hem vervolgens weer naar mij stuurde. Lange reis met een goed einde!

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

Inmiddels heb ik nog net iets meer dan een halve boodschappentas vol met pastazakken staan. Hier haal ik nu steeds mijn voorraad uit. Veel anders eet ik nu niet helaas, maar ik heb inmiddels goede hoop dat mijn keuken nu snel geplaatst kan gaan worden! Dus dan kan ik eindelijk weer normaal gaan eten!! Ik ben zo blij dat ik eind vorig jaar zoveel voorrraad ingeslagen had, ik wist gewoon dat dat van pas zou gaan komen wanneer ik net verhuisd zou zijn. Ik wist toen nog niet wanneer dat zou gebeuren, maar aangezien pasta jaren goed blijft, maakte dat ook niet veel uit.

Zaterdag 13 juli

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

Deze viel ineens in de brievenbus. Dit schijnen ze in veel plaatsen te doen door heel Nederland. Dan krijg je dus een doosje met kortingbonnen van winkels of bedrijven in jouw nabije omgeving. Leuk initiatief!

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

Deze spreuk deed me eigenlijk wel goed. Die zat in het doosje. Hoewel tijdelijk soms ook veel te lang kan duren (voor je gevoel). Is het toch goed om te beseffen dat het alleen nog maar beter kan worden en niet meer zo slecht als dat het geweest is!

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

Verder ging ik vandaag ook lekker bij mijn oma eten. Ik draaide daar mijn was ook. We aten heerlijk bloemkool met een sausje, aardappels met jus en een gehaktbal. Ik heb er echt niet normaal veel van genoten! Heerlijk om weer eens een normale maaltijd te kunnen eten! Ik kreeg nog een restantje mee voor zondag ook, lekker!!!

Zondag 14 juli

Kaarten, wcpot en verf - diary 67

Vandaag haalde ik mijn 9 blikken verf op die ik besteld had. Ik had ze al meteen betaald toen ik ze bestelde, dus ik kon ze zo meenemen. In totaal heb ik nu nog 12 dichte blikken verf staan, en 1 aangebroken blik, dus voorlopig heb ik daar wel genoeg aan!

Leestip: Extra inkomsten juni 2019!

Worden jullie ook zo blij als jullie onverwacht leuke kaarten krijgen? Of maakt het je niks uit en heb je niks met kaarten?

9 thoughts on “Kaarten, wcpot en verf – diary 67”

  1. Zeker jammer dat er niet meer zoveel kaarten verstuurd worden als vroeger! Dankje! Inmiddels vandaag het goede nieuws gekregen dat er morgen een elektriciën komt! Dus het begin is er!

  1. Dankje! Ja sturen vind ik zelf ook erg leuk! Ik stuur ook altijd bewust nog kaarten ipv digitaal, dat kun je niet neerzetten dus vind ik lang zo leuk niet! En zelf word ik ook blij van ontvangen, dus hopelijk de ontvangers die ik wat stuur ook 😉

 1. Heel leuk kaartjes krijgen maar zeker ook sturen. Ik kan me voorstellen dat je wel eens trek hebt in een normale maaltijd.
  Mijn oma maakte altijd mijn lievelings eten sla stamppot met spekjes en een kipfilet met een koud sausje. Dat at ik alleen bij haar.

  1. Leuk om te lezen dat zoveel mensen de echte kaarten nog steeds het leukste vinden! Ik stuur ze ook altijd graag en word zelf ook altijd erg blij van ontvangen. Ja daar heb ik nu echt flinke trek in steeds! Gelukkig heb ik vandaag gehoord dat er morgen een elektriciën komt, dus stap 1 is gezet!
   Klinkt goed, en altijd zo lief he, oma’s die speciaal voor jou wat maken! Echt een gemis als dat ineens weg valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *