Kerst begint – diary 241

Kerst begint – diary 241

1 december 2022 0 Door Marìs

Vandaag mijn photodiary; Kerst begint – diary 241. Want december begint bijna, en zo langzaam aan, zet ik deze week steeds meer kerstdingen beneden neer. Wel fijn al die lichtjes in deze donkere dagen!

Kerst begint - diary 241

Kerst begint – diary 241

Je leest en ziet nu mijn photodiary; Kerst begint – diary 241. Ik zette deze week steeds meer kerstdingen in de woonkamer neer. Zo fijn al die lichtjes nu het steeds zo donker is! En ook werd de dakkapel op zolder eindelijk geplaatst. Dan kan ook daar het raam gewoon normaal open. Er zitten geen roosters in de dakkapel, maar op de ramen zit een zogenaamde ‘winterstand’, waardoor het op een heel klein kiertje open kan. Ook zit er gelijk een rolluik in de dakkapel én natuurlijk zitten er ook horren in, dan kan ik tenminste ‘veilig’ de ramen open zetten, zonder dat er allerlei ongewenste insecten binnen komen.

Leestip: Budgetteren op vakantie!

Maandag 21 november

Kerst begint - diary 241

De dakkapel op zolder werd geplaatst! Gelukkig bleef het droog en waaide het (net) niet te hard, daardoor verliep het plaatsen voorspoedig. Nu kan ik eindelijk normaal het raam open en dicht doen!

Dinsdag 22 november

Kerst begint - diary 241

Vandaag kwam de buurman eindelijk boven alles ophangen! Stiekem was hij gewoon vergeten dat hij boven nog dingen zou komen ophangen, omdat hij thuis ook met allerlei klusjes bezig is. Maar ik ben helemaal blij dat boven nu ook zo goed als alles hangt! Ook daar is het nu eindelijk echt gezellig in de kamers.

Woensdag 23 november

Kerst begint - diary 241

Vandaag haalde ik de bladeren uit de tuin, deze bladeren kunnen in elk geval niet meer door de tuin heen waaien! Opgeruimd staat netjes.

Kerst begint - diary 241

Ook zette ik de kersttakken alvast neer. Omdat ik daar nu een stopcontact heb laten maken, kan ik daar ook eindelijk iets brandends neerzetten! Ik vind het helemaal gezellig zo!

Zaterdag 26 november

Kerst begint - diary 241

En vandaag haalde ik ook de kerstboom naar beneden! De versiering is nog boven, dat moet ik nog een keer naar beneden halen, maar ik doe alles stukje bij beetje. Gewoon omdat ik geen zin heb om in 1x alles naar beneden te slepen. Dan zou ik namelijk nog 6 plastic kratten naar beneden moeten halen, omdat ik natuurlijk ook mijn kerstdorp dit jaar weer ga neerzetten.

Leestip: Waarom verschillende potjes?!

Hebben jullie ook al wat kerstspullen naar de woonkamer gehaald?