Kerst – diary 39

Kerst – diary 39. Ten eerste: happy 2019! Leuk dat jullie er weer zijn! In deze diary kunnen jullie gezellig mee kijken naar hoe mijn kerstweek eruit zag. Ik at lekker en kreeg cadeau’s. Wat deden jullie?

Kerst - diary 39

Kerst – diary 39

Kerst – diary 39. Kijk gezellig mee naar hoe mij kerstweek eruit zag!

Maandag 24 december

Kerst - diary 39

Ik opende mijn laatste advent enveloppe! En toen kon ik gaan optellen!

Kerst - diary 39

En ik deed de laatste kerstboodschappen!

Dinsdag 25 december

Kerst - diary 39

Op eerste kerstdag doen wij altijd de cadeaus en dit is wat ik kreeg! Super blij mee!

Kerst - diary 39

Ook gingen we lekker gourmetten!

Woensdag 26 december

Kerst - diary 39

Vandaag verwende ik mezelf met wat lekkers en een warme choco en ging ik er relaxt voor zitten om kerstfilms te kijken.

Kerst - diary 39

Ook at ik lekker de restjes op van de dag ervoor! De quiche bewaarde ik voor nog een dag later!

Donderdag 27 december

Kerst - diary 39

Ik haalde vandaag mijn advent kalender van de deur en verzamelde alle briefjes op tafel. In totaal maakte ik 3 nieuwe briefjes, of eigenlijk verving ik 3 briefjes. Ik vond dat er te vaak 5 euro vd feestdagen in zat dus daarvan haalde ik er 2 uit.

Kerst - diary 39

Ook hing ik mijn spaarmeters op, de nieuwe gedeeltes ervan!

Kerst - diary 39

En ik begon in het boek ‘cruise’ die ik aan mijn moeder had gegeven voor kerst.

Vrijdag 28 december

Kerst - diary 39

Vandaag maakte ik een nieuwe spaarmeter erbij. Ik wilde mijn focus verleggen. Ik keek steeds naar de vrij lege meter van de buffer spaarrekening en kreeg daar geen blij gevoel van. Dus maakte ik deze! Staat gelijk gezellig! Deze is voor mijn meeneemgeld Gran Canaria 2020, wel toepasselijk!

Kerst - diary 39

En ik las weer lekker verder in het boek die super spannend was!

Zaterdag 29 december

Kerst - diary 39

Ik maakte tussen de middag al voor 2 dagen avondeten!

Kerst - diary 39

Ook had ik het eerste boek van mijn moeder uit dus ik begon meteen in haar tweede boek!

Zondag 30 december

Kerst - diary 39

Vandaag voerde ik een bonnetje in voor een my weekly moneyzz het artikel plande ik alvast in!

Verder geen foto’s want ik ging ervoor zitten om een stuk verder te komen in mijn moeders boek all-inclusive!

Hoe was jullie kerst?!

One thought on “Kerst – diary 39”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *