Kerstcadeau van mijn werk

15 december 2019 12 Door Marìs

Kerstcadeau van mijn werk. Dit jaar kwam hij erg laat! Onze brief van Cadeaucaroussel. Naar mijn herinnering kwam hij altijd eerder, maar goed. Dit is ons kerstcadeau van mijn werk.

Kerstcadeau van mijn werk

Kerstcadeau van mijn werk. Deze week was het eindelijk weer zo ver. Dé brief van Cadeaucaroussel kwam eindelijk binnen. Hiermee kunnen we inloggen op een speciale pagina met geselecteerde cadeau’s en cadeaubonnen waar we uit kunnen kiezen. Dit is dan ons kerstcadeau.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Het is ook mogelijk om een kerstpakket te kiezen of bijvoorbeeld een verrassingspakket. Maar voor mezelf zou ik dat niet zo snel doen omdat ik lang niet alles lekker vind. Alcohol hoef ik al niet, daar maak je mij niet blij mee. En ook met eten ben ik best kieskeurig. Dus dan iets anders kiezen! Je kunt best veel dingen kiezen, maar ik ben zelf ook niet echt iemand die nou van spullen heel blij wordt. Dus meestal kies ik dat ook niet. Alleen de allereerste keer wel, toen koos ik een gereedschapskist, want die had ik toen net nodig en die stond tussen de cadeau’s die je kon uitkiezen. Tot op de dag van vandaag ben ik daar nog erg blij mee. Dat scheelde mij weer zo’n kist kopen. Dus dat was ideaal.

Maar verder heb ik niks nodig (van de dingen die je kon kiezen). Dus dan blijven er een paar opties over; een cadeaubon, maar ook daar zat niks tussen voor mij. Een boek, er stond er eentje tussen die misschien wat zou kunnen zijn, maar na wat research en recensies lezen bleek het toch geen passend boek voor mij te zien. Dus nee ook geen boek. Een etensbon is leuk, maar je moet vaak toch nog wel bijbetalen, vind ik nu zonde van mijn geld dus ook dat werd het niet. Dan blijft er alleen nog over; een tijdschriften abonnement.

Je krijgt dan een bepaald aantal nummers en daarna stopt het automatisch weer dus dat is altijd wel leuk, mits er een leuk tijdschrift tussen staat! Zo ging ik op zoek om te kijken of de Happinez er tussen stond, want dat is een blad die mijn moeder ook wel erg leuk vind en ik vind er soms wel interessante dingen in staan. Maar nee. Wel de Linda. Maar die vind ik lang niet altijd leuk. Dan moeten ze echt een interessant thema hebben.
Dan maar weer hetzelfde kiezen als de vorige keer! Een abonnement van 10 nummers op de Donald Duck. Dit blad blijft gewoon leuk, hoe oud je ook bent. Mijn moeder vind dit ook nog steeds een leuk blad, dus zo kunnen we samen 10 weken van mijn kerstcadeau genieten!

En nu maar hopen dat er voor mij ook weer een ‘volgend jaar’ komt bij de post. Mijn contract loopt op dit moment tot en met eind april 2020, want ik kwam erin met een jaarcontract.

Leestip: Spaardoelen van 2020!

Wat zou jij kiezen? Een cadeau, kerstpakket, cadeaubon, etensbon, een boek of ook een tijdschriftenabonnement die automatisch weer stopt?