Kerstcadeau van mijn werk

Kerstcadeau van mijn werk. Dit jaar kwam hij erg laat! Onze brief van Cadeaucaroussel. Naar mijn herinnering kwam hij altijd eerder, maar goed. Dit is ons kerstcadeau van mijn werk.

Kerstcadeau van mijn werk

Kerstcadeau van mijn werk. Deze week was het eindelijk weer zo ver. DĆ© brief van Cadeaucaroussel kwam eindelijk binnen. Hiermee kunnen we inloggen op een speciale pagina met geselecteerde cadeau’s en cadeaubonnen waar we uit kunnen kiezen. Dit is dan ons kerstcadeau.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Het is ook mogelijk om een kerstpakket te kiezen of bijvoorbeeld een verrassingspakket. Maar voor mezelf zou ik dat niet zo snel doen omdat ik lang niet alles lekker vind. Alcohol hoef ik al niet, daar maak je mij niet blij mee. En ook met eten ben ik best kieskeurig. Dus dan iets anders kiezen! Je kunt best veel dingen kiezen, maar ik ben zelf ook niet echt iemand die nou van spullen heel blij wordt. Dus meestal kies ik dat ook niet. Alleen de allereerste keer wel, toen koos ik een gereedschapskist, want die had ik toen net nodig en die stond tussen de cadeau’s die je kon uitkiezen. Tot op de dag van vandaag ben ik daar nog erg blij mee. Dat scheelde mij weer zo’n kist kopen. Dus dat was ideaal.

Maar verder heb ik niks nodig (van de dingen die je kon kiezen). Dus dan blijven er een paar opties over; een cadeaubon, maar ook daar zat niks tussen voor mij. Een boek, er stond er eentje tussen die misschien wat zou kunnen zijn, maar na wat research en recensies lezen bleek het toch geen passend boek voor mij te zien. Dus nee ook geen boek. Een etensbon is leuk, maar je moet vaak toch nog wel bijbetalen, vind ik nu zonde van mijn geld dus ook dat werd het niet. Dan blijft er alleen nog over; een tijdschriften abonnement.

Je krijgt dan een bepaald aantal nummers en daarna stopt het automatisch weer dus dat is altijd wel leuk, mits er een leuk tijdschrift tussen staat! Zo ging ik op zoek om te kijken of de Happinez er tussen stond, want dat is een blad die mijn moeder ook wel erg leuk vind en ik vind er soms wel interessante dingen in staan. Maar nee. Wel de Linda. Maar die vind ik lang niet altijd leuk. Dan moeten ze echt een interessant thema hebben.
Dan maar weer hetzelfde kiezen als de vorige keer! Een abonnement van 10 nummers op de Donald Duck. Dit blad blijft gewoon leuk, hoe oud je ook bent. Mijn moeder vind dit ook nog steeds een leuk blad, dus zo kunnen we samen 10 weken van mijn kerstcadeau genieten!

En nu maar hopen dat er voor mij ook weer een ‘volgend jaar’ komt bij de post. Mijn contract loopt op dit moment tot en met eind april 2020, want ik kwam erin met een jaarcontract.

Leestip: Spaardoelen van 2020!

Wat zou jij kiezen? Een cadeau, kerstpakket, cadeaubon, etensbon, een boek of ook een tijdschriftenabonnement die automatisch weer stopt?

12 thoughts on “Kerstcadeau van mijn werk”

 1. Bij zijn vorige werkgever kreeg man ook zoiets met kerst. Het was dan altijd even zoeken maar meestal was er wel iets bij, zoals een luchtje (toevallig zijn lievelings), groot kaaspakket of een bol bon. Een jaar hebben we een bijdrage gedaan aan een goed doel (ook een keuze). Ook wel goed.
  Zelf krijg ik alleen een aardigheidje van de personeelsvereniging. Van mijn werkgever krijg ik een bedrag in december en daarin zit ook de waarde van een kerstcadeau. Voelt minder leuk maar wel fijn.

  1. Kleine aanvulling. Man krijgt nu een klassiek pakket met veel eten en spullen erin. Erg leuk om uit te pakken en meestal goed bruikbare spullen en etenswaar.

   1. Leuk! Een kerstpakket uitpakken is altijd leuk, het blijft altijd weer een verrassing wat je eruit haalt. Dat vond ik vroeger altijd leuk als mijn moeder dan thuis kwam met haar kerstpakket.

  2. Als ik voor mezelf zou mogen kiezen wat ik het liefste zou willen, dan is dat geld. Dan kan ik dat gewoon bij een spaardoel leggen en daar heb ik meer aan dan iets uitkiezen wat ik normaal ook niet zou kopen. Daar zou ik dus het meest blije van worden. Niet dat ik dit vreselijk vind of zo hoor. Maar als ik de keuze had zou ik anders kiezen.

 2. Jammer als er niet zoveel van je smaak bij zit!

  Hier kregen we altijd een etenspakket van mans werk, maar de laatste jaren was het echt suf en klein. Hoewel ik echt geniet van het uitpakken van zo’n verrassingspakket.
  Dit jaar voor het eerst iets uit mogen kiezen met zo’n systeem. Er waren wel echt wat goede opties, dagje sauna voor 2 pers, mooie pannen bijv. Maar we kozen voor een draadloze koptelefoon waarmee je ook kunt bellen. Superhandig voor man als hij thuiswerkt, dus ik ben daar helemaal ok mee.
  Zelf kreeg ik bijna nooit iets bij mijn vorige werkgever en nu ben ik werkloos dus ook niks. Wel jammer natuurlijk šŸ˜‰

  Trouwens, had jij ook dat adsense een paar dagen niet werkte? (ik kreeg ook een melding over iets downloaden, maar dat werkte niet) Ik heb van vorige week 0,0 inkomsten gehad. Nu doet hij het wel weer. Had jij dat ook?

  1. Ja ik merk steeds meer dat ik gewoon zo weinig behoefte heb aan meer spullen krijgen/ kopen. Bij zoveel dingen denk ik; wat moet ik daarmee? Ik heb het gewoon niet nodig. Dus dan zit er al snel weinig voor je bij. Hier stond bij het kerstpakket al vermeld wat erin zat, daar lustte ik de helft niet van, dus die viel al snel af! Wel een verrassingspakket, maar dan denk ik ook; het is niet alsof ik die dingen nodig heb. Sauna hou ik zelf totaal niet van. Maar een leuke optie als je er wel van houdt idd!
   Klinkt alsof het goed uit kwam dat cadeau! Leuk!

   Nee niks van gemerkt! Ik kijk elke dag in de app van Adsense en heb niks raars gezien vorige week. Wat balen zeg! Hopelijk corrigeren ze het nog voor je! Ik baal er trouwens wel van dat ze de app binnenkort niet meer gaan ondersteunen, die vind ik juist zo fijn! Ik kijk er echt meerdere keren per dag op hoe ik ervoor sta. De site is helemaal niet handig als je op mobiel elke keer weer moet gaan inloggen of pagina vernieuwen. Hoe bekijk jij je inkomsten? Ook via de app of alleen via de site?

 3. Leuk dat je iets kon kiezen wat wel bij je paste.
  Ik had twee jaar geleden een kerstpakket gekregen bij mijn stage.
  Dit was een koffer waar wat etenswaren in zaten. Best handig, want die koffer gebruikt mijn vriend nu vaak als we een weekendje weg gaan.
  Er zat toen een hele lekkere hazelnootpasta in die beter smaakte dan Nutella.
  De producten hadden toen allemaal wat te maken met ‘Leeuwarden culturele hoofdstad’ , omdat dat het jaar daarop zou plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *