Kerstkoopavond – diary 84

Kerstkoopavond – diary 84. In de eerste hele week van november is hij er altijd weer, de kerstkoopavond waarop je 20% korting krijgt op alles! Love it! Iets later dan normaal, maar ik kon pas vandaag (woensdag) weer inloggen op mijn blog. Bij deze als nog de diary!

Kerstkoopavond - diary 84

Kerstkoopavond – diary 84

Kerstkoopavond – diary 84. Op 7 november was hij er weer, de kerstkoopavond bij Intratuin. Ik ben er altijd wel fan van, waarom dat lees je verderop in mijn diary. Deze week deed ik verder niet zoveel bijzonders. Maar toch ben ik wel happy met hoe de week was! Een beetje rust nu het zo raar is met drukte op het werk (en dan weer ineens niet), is wel zo fijn. De diary van deze week is wat later online gekomen, want ze vonden het nodig om mij als eigenaar van de blog te blokkeren waardoor ik een paar dagen niet kon inloggen. Blijkbaar had ik iets te vaak ingelogd en bezig geweest op mijn blog en dan vinden ze het maar normaal om je te blokkeren, want ja dat lijkt zogenaamd op een aanval. De grootste onzin ever, maar ik ben inmiddels ontblokt en dus ben ik er weer! Overkomt jullie dit ook wel eens als blog eigenaar?

Leestip: Ik ontving van alles – diary 83!

Dinsdag 5 november

Kerstkoopavond - diary 84

Ik zat op de bank te lezen en ineens werd ik van boven aangestaard! Bezoek! Haha hij zat echt zo naar binnen te kijken van ‘wat doe je?’, dat zag er heel grappig uit!

Woensdag 6 november

Kerstkoopavond - diary 84

Even weer wat foto’s maken voor artikelen! Ik maakte er natuurlijk weer een aantal tegelijk, dat gaat heel gemakkelijk nu ik de laatste tijd vaak 6 artikelen per week schrijf.

Hebben jullie al meegedaan aan mijn nieuwe interview rubrieken?! Nee? Bij deze kunnen jullie meedoen aan;

De financiële wereld van …: vul hier de vragen in!

Hoe … over geld denkt: vul hier de vragen in!

Ik zou het super gaaf vinden als jullie mee willen doen door de vragen te beantwoorden! De interviews maakte ik in google forms. Ik krijg alleen antwoorden te zien, niet van wie deze afkomstig zijn, dus anoniem meedoen door een naam te verzinnen is ook een mogelijkheid! Wel graag de eerste letter van je achternaam invullen, zo kunnen er geen dubbele titels ontstaan! Bedankt!!

Donderdag 7 november

Kerst koopavond bij Intratuin! 20% korting op alles! Ik nam poffertjes en een appelsap, beiden waren erg lekker!

Kerstkoopavond - diary 84

Een overzicht van wat wij kochten! De puzzel is van mijn moeder, maar die steel ik natuurlijk wel even om de puzzels ook zelf te maken! Daarnaast kocht ik een voorraad geurkaarsen, zoals altijd, en een verlicht hek en een brug met verlichting! Daarnaast kocht ik ook nog wat losse poppetjes om neer te zetten in mijn kerstdorp.

Zondag 10 november

Kerstkoopavond - diary 84

Ik las flink verder in mijn boek vandaag! Want die moet binnenkort terug naar de bieb. En mijn moeder wil hem ook nog lezen.

Leestip: Hoe zeg je ‘nee!’ tegen verleidingen? Zo!

Wat vinden jullie van zo’n kerstkoopavond met korting? Ik vind het zelf altijd wat gezelligs hebben. Wanneer je wacht met kerstuitverkoop ná de kerst zijn er naar mijn ervaring nooit meer leuke huisjes over. Dus daarom ben ik altijd blij met deze koopavond!

3 thoughts on “Kerstkoopavond – diary 84”

  1. Kerst? Daar ben ik nog helemaal niet mee bezig. Nu heb ik al een doosje met spulletjes voor kerst in al die jaren hij elkaar gespaard, maar echt veel doe ik er niet aan. Er wordt een boom opgezet, een paar sterren voor het raam en wat waxinelichtjes . Als er wat stuk gaat koop ik altijd na die tijd bij Intratuin met 40% korting, er is altijd nog zoveel over.

    Wens je heel veel gezellige weken! Hoelang nog voordat je het dorpje gaat opzetten?

    1. Ik vind het altijd wel heel gezellig om het huis te versieren. Er komen ‘ijspegels’ voor de ramen te hangen (in de vorm van een lichtsnoer). Een (kleine) kerstboom, die staat al versierd en al in de kast dus hoef ik er alleen maar uit te halen en neer te zetten, ik heb ook altijd een touwtje hangen waar ik de kerstkaarten aan op hang en verder dus een kerstdorpje. Op tafel wel nog een bakje met kleine kerstballen en iets van een kerstkaarsje.
      Ja gewone kerstversiering hebben ze idd zat over altijd! Dankje en jij ook alvast fijne weken! Ik heb nog geen idee wanneer ik het kerstdorp neer ga zetten. Meestal wacht ik totdat ik me verveel, er veel zin in heb of tot het december is en ik denk; nu wordt het wel tijd. Maar nooit op een vaste datum of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *