Keuken besteld

8 mei 2019 7 Door Marìs

Keuken besteld. Mijn keuken voor het nieuwe huis is besteld! In de laatste week van juni wordt hij geleverd, dus netjes op tijd.

Keuken besteld

Keuken besteld. Mijn nieuwe keuken is besteld! In eerste instantie zijn we 3 winkels langs geweest voor offertes, maar Ikea ging te rommelig en konden we niet compleet iets naar mijn zin samenstellen. De tweede plaatselijke keukenwinkel daarvan werd het resultaat niet mooi omdat de opzetkast (hier getekend met rolluik) aan de bovenkant niet gelijk liep met de bovenkant van de andere kastjes en je dan een groot verschil daarin kreeg. Dat stond erg rommelig en onprofessioneel. Alsof het er dan bovenop gekwakt was omdat er ruimte te kort was.

Leestip: Offertes!

Uiteindelijk werd het dus keukenwinkel nummer 3; Keukensale. #nospon Hier werd helemaal netjes voor ons de keuken in 3d gemaakt als voorbeeld. Gewoon gratis, zoals het hoort. En natuurlijk kregen we een offerte.

Omdat de man bezig was met een klant gingen wij nogmaals rondlopen door de winkel. Ook omdat we even keken naar welke vaatwassers hij kon leveren, maar dat was toch niet naar mijn zin. Dus die bestel ik later gewoon lekker los. Wel een inbouw vaatwasser, maar bij een andere winkel, gewoon het merk wat ik nu ook heb. Omdat wij nogmaals rondliepen zagen wij ineens in een andere keuken andere achterwandjes staan (aluminium) die wij eerder nog niet gezien hadden. Hierdoor paste ik mijn keuze aan, want ik zocht eigenlijk ook gewoon een witte achtergrond, liefst hoogglans wit. En die had ik nu gevonden, dus nu was écht alles helemaal naar mijn zin!

Ene keukenblok. De apparatuur is in deze keuken wel gewoon ingetekend, voor het totaalplaatje, maar die bestel ik dus gewoon los bij de Mediamarkt. Aan de rechter kant op de foto zie je dus dat de hoge kast een rolluik heeft, van rvs, hierin komt de magnetron te staan en ik bewaar daar mijn apparaten zoals mijn airfryer en keukenmachine en koffiezet apparaat. Want deze apparaten wil ik op fijne hoogte hebben staan. In deze kast zit ook een stekkerdoos, dus dat is ideaal! Zo staat de magnetron netjes stofvrij opgeruimd zonder dat ik een dure inbouw versie hoef te kiezen.

andere keukenblok. Aan de linkerkant van de foto zie je gewoon een simpel keukenblok met kastjes en 1 ladeblok. Precies zoals ik dat nu ook heb. Daarnaast is een koel-vries combi ingetekend. Ik ben echt super blij met het resultaat! De keuken is nu precíés hoe ik hem hebben wilde.

De keukenman was zo aardig om mij nog een set dimbare lampen voor minder dan de helft van de prijs te geven ook. Dus die 2 lampen komen onder de 2 bovenkastjes te hangen. Hier ben ik ook erg blij mee. Dit is altijd makkelijk met het schoonmaken van mijn eten wat ik naast de wasbak doe.

Leestip: Nieuw contract!

Dit is dus hoe mijn nieuwe keuken eruit komt te zien! Hebben jullie wel eens een nieuwe keuken besteld? En waar kocht je die en hoe tevreden was/ ben je daarover?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.