Kinder adventskalender

Kinder adventskalender

17 december 2021 5 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie of ik de Kinder adventskalender de moeite waard vind. Dus lees lekker verder!

Kinder adventskalender

Kinder adventskalender

Vandaag vertel ik jullie of ik deze Kinder adventskalender de moeite waard vind. Daarbij zal ik beginnen te vertellen waarom ik een adventskalender kocht. Ik ben dol op de chocolade van het merk Kinder. Vooral de reepjes, het surprise ei en de Kinder bueno’s vind ik erg lekker.

Leestip: Resultaat spaardoelen van 2021!

Er zijn diverse soorten verkrijgbaar, helaas niet in de Nederlandse winkels, maar deze worden voornamelijk in Duitsland verkocht. In elke kalender zit weer een andere samenstellen van Kinder-chocolade producten. Zelf heb ik dit jaar geen kalender kunnen vinden waar álle producten in voor komen. Dus ik heb ook geen idee of dat wel bestaat.

Mijn ideale Kinder-kalender zou dus ook bestaan uit een mix van in élk geval de 2 Bueno soorten, het kinder reepje en de chocolade van de Kindersurprise. In de kalender die ik nu gekocht had zaten de volgende producten; 8x een Kinder kerstfiguur met de chocolade van het surprise ei, 2x het surprise ei. En daarnaast ook; 6x 2 Choco bons, 2 kinder cards en 6x een Kinder reepje.

Voor deze kalender betaalde ik 32,99 euro. En deze kalender had 24 vakjes. Wat betekent dat het per vakje 1,375 euro kostte. Een redelijk nette prijs als je het mij vraagt. Zeker daar een kinder surprise ei in de winkel al een stuk duurder is. De kerstfiguurtjes kun je naar mijn weten überhaupt niet eens los kopen. Maar bijvoorbeeld voor een Kinder reepje vind ik het wel aan de dure kant. De prijs vind ik wat dat betreft dus een beetje op het randje zitten.

De inhoud vond ik verder goed verdeeld. Je had niet dagenlang achter elkaar hetzelfde soort chocolade erin zitten. Dus dat vind ik zeker een pluspunt. Niemand zit te wachten op meerere dagen achter elkaar hetzelfde. Wel vond ik het jammer dat je aan de vorm van de vakjes eigenlijk al kon zien wat er in het vakje zou zitten. Als je dan het nummertje van de volgende dag alvast opzocht, wist je dus al meteen wat je zou krijgen. Dat vond ik zelf wel jammer, daar mogen ze wat mij betreft best wat creatiever in zijn. Dan blijft het veel meer een verrassing wat er achter het deurtje zit. En dat is natuurlijk ook eigenlijk wel een beetje het doel van een adventskalender.

Nu ben ik wel benieuwd naar jullie. Als jullie deze adventskalenders van Kinder ook kennen, is er dan eentje waar al mijn favorieten in zitten die ik eerder in dit artikel noemde? Waar kocht je deze en hoe zag deze kalender eruit? Laat het weten in de reacties!
Ook ben ik benieuwd of jullie een favoriete adventskalender hebben?! Dit hoeft er niet persé eentje te zijn met iets eetbaars erin. Het kan er ook eentje zijn met producten van bijvoorbeeld een bepaald merk.

Leestip: December is de maand van vernieuwen!

Welke adventskalender vinden jullie zijn geld waard?

Kinder adventskalender