Kleine klusjes gedaan

Kleine klusjes gedaan

12 december 2019 6 Door Marìs

Kleine klusjes gedaan. Dinsdag zijn er weer wat kleine klusjes gedaan in huis. Dit stond al een tijdje op het programma, maar we spaarden eerst even een paar uur klusgeld bij elkaar.

Kleine klusjes gedaan

Kleine klusjes gedaan

Kleine klusjes gedaan. Er lagen nog wat kleine klusjes te wachten die ik dit jaar gedaan wilde hebben, dus spaarden we wat geld bij elkaar voor een paar uurtjes klussen. Op mijn lijstje stonden klusjes als; het rooster van de badkamer buiten ophangen (die aan de binnenkant hangt). Het rooster aan de buitenkant voor de afzuigkap alvast ophangen. De buitenlamp ophangen, want nu het zo donker is, is het wel zo prettig als er een lampje aan gaat wanneer je aan komt lopen of de deur op slot wilt draaien.

Leestip: Mijn spaardoelen van 2020!

Maar ook stonden op het lijstje; spijkers in balk boven het kozijn slaan, dan kan ik daar namelijk kerstverlichting aan ophangen bij mijn achterpui, super gezellig!! Verder de lamp in de keuken ophangen en de lamp boven de eettafel. Maar ook een afdek klepje bevestigen bij een lichtpunt die we niet gaan gebruiken, want het staat nu gewoon lelijk én daar kan dan meteen een haak in gedaan worden zodat ik tussen de tafellamp en de haak mijn touwtje voor de kerstkaarten kan ophangen.

En daarnaast stond er ook nog op de planning; 1 keukenkastje (bovenkastje) ophangen, want dat kan al zonder dat ze er last van ondervinden als ze mijn keukenkozijn gaan vervangen. Een plank in de trapkast ophangen voor de printer, dan kan de printer van de salontafel af, opgeruimd staat netjes! En natuurlijk ook de kapstok ophangen! Want ja, die jassen in de woonkamer steeds ben ik nu ook wel meer dan zat! Tot slot staat ook nog op het lijstje om een plankje voor de badkamerkast op maat te zagen en te plaatsen. Want ze hebben de afvoer zo idioot groot gemaakt dat hij niet meer past.

Wat is er gedaan?

Ik wist al dat waarschijnlijk niet álles van het lijstje zou gaan lukken, dus ik had keuzes gemaakt van de dingen die ik persé af wilde hebben en degenen die eventueel wel konden wachten.

De buitenlamp is opgehangen!

Kleine klusjes gedaan

De kapstok hangt

Kleine klusjes gedaan

Dit lampje hangt aan de haak die in het plafond hangt en het lelijke draad is weggewerkt! Deze aansluiting voor een lamp wordt nl niet gebruikt.

En de lamp boven de eettafel is opgehangen en er hangt 1 keukenkastje! Dat zien jullie in mijn foto dagboek van komende dinsdag!

Leestip: Zo spaar ik een buffer van 2500 euro!

Sparen jullie ook kleine klusjes op om ze in 1x te laten doen? Wij hebben zelf geen boor o.i.d. en kennen ook geen mensen die wel een goede boor hebben. Dus laat ik dit soort dingen dan door mijn klusser doen.

Kleine klusjes gedaan