Kleine ravage – diary 115

Kleine ravage – diary 115

16 juni 2020 4 Door Marìs

Kleine ravage – diary 115. Afgelopen week was er een kleine ravage toen ik thuis kwam vanuit mijn werk. Dus dat werd opruimen!

Kleine ravage - diary 115

Kleine ravage – diary 115

Kleine ravage – diary 115. Ik moest een kleine ravage opruimen en ik las lekker veel. Werk is stressvol nu, omdat het werk onder je neus vandaan gejat wordt, de zomer is duidelijk in aantocht bij de post!

Leestip: Anders of kleiner wonen?

Woensdag 10 juni

Kleine ravage - diary 115

Ik werkte mijn administratie bij, want er kwamen weer wat uitbetalingen van diverse kliksites binnen. Juni is een goede maand voor het ontvangen van uitbetalingen. Er zijn er al flink wat gedaan.

Donderdag 11 juni

Kleine ravage - diary 115

En uit was het boek! Erg spannend was deze!

Verder ontving ik ook (zonder het aangevraagd te hebben) een machtigingsformulier van de belastingdienst voor de wegenbelasting. Zodat het dan maandelijks automatisch wordt afgeschreven. Ideaal! Die vulde ik meteen in en die heb ik ook meteen retour gedaan op de post. De eerste keer betaal ik dus wel nog voor een kwartaal (minus de tijd dat ik in dat kwartaal mijn auto nog niet had natuurlijk).

Kleine ravage - diary 115

Het lezen ging zo lekker vandaag dat ik meteen in dit boek begon. Mijn review hiervan komt pas online wanneer ik op vakantie ben naar mijn Canarische vriendinnen.

Zaterdag 13 juni

De kleine ravage! Het plakkertje van de plakschroef was deels uitgedroogd en dus was mijn schilderij gevallen. Bovenop de vaas met bloemen. Gevolg; alles nog heel, behalve de bloemen. Een klein nat plekje op het schilderij die ik meteen droogde en verder was er gelukkig niks met mijn schilderij aan de hand. Maar dus wel kapotte bloemen. Bijna alle blaadjes vielen eraf bij het oprapen, dus heb ik ze maar weggedaan. En toen nog een shitload aan water opruimen wat op de grond lag. Daar heb ik maar gewoon een handdoek voor gepakt.

Toen ik vertrok naar mijn werk was er nog niks aan de hand. En ergens ben ik ook blij dat ik niet thuis was toen het gebeurde, want ik was me waarschijnlijk kapot geschrokken van de herrie van de vallende dingen. Dus dat scheelt me weer 1 hartverzakking. Inmiddels ziet alles er weer uit alsof er nooit iets is voorgevallen.

Zondag 14 juni

Kleine ravage - diary 115

Vandaag was een héle lange dag. Ik was namelijk al om kwart over 5 helemaal wakker. Dus ging ik een uur later al uit bed om te gaan koken voor een paar dagen. Slapen lukte toch niet meer. Daarna heb ik afwisselend zitten lezen in eerst nog het vorige boek en daarna dit boek wat op de foto staat. Tussendoor zat ik af en toe op mijn laptop om artikelen te schrijven en mijn mail en zo te doen. En om Youtube video’s te kijken. Dus al met al heb ik mezelf prima vermaakt. Wel vond ik voor het eerst in máánden de dag wel erg lang duren! Maar dat krijg je als je zo vroeg al klaarwakker bent.

Leestip: Waarom ik rijker wil worden!

Heb jij weleens een (kleine) ravage aangetroffen die er eerst nog niet was als je thuis kwam van iets?