Kosten kerstcadeaus 2019

Kosten kerstcadeaus 2019

23 november 2019 7 Door Marìs

Kosten kerstcadeaus 2019. In dit artikel deel ik met jullie de kosten die ik dit jaar maakte voor de kerstcadeau’s voor kerst 2019. Jullie lezen ook meteen wát voor cadeaus ik kocht.

Kosten kerstcadeaus 2019

Kosten kerstcadeaus 2019

Kosten kerstcadeaus 2019. Ondanks dat wij een duur jaar gehad hebben vanwege de verhuizing én gigantische verbouwing om de woning bewoonbaar te krijgen, wilde ik deze kerst toch de cadeaus niet overslaan. Zonder dat is mijn kerst niet compleet. Ik vind het altijd zo gezellig om samen met mijn moeder de cadeau’s uit te pakken. We hebben daar dan altijd wat lekkers te snacken bij en een warme chocolademelk.

Leestip: Geld en kerstcadeaus!

Het eerste cadeau kocht ik al in oktober vlak na mijn verjaardag. Kerstinkopen doe ik tegenwoordig eigenlijk vrijwel altijd op een slimme manier. Namelijk door veel gebruik te maken van cadeaubonnen waar ik anders niks mee doe.

Dat ik er letterlijk niks mee doe is ook niet helemaal waar, want de cadeaubonnen van bol komen eigenlijk altijd wel van pas. En de cadeaubon van de body shop die ik gebruikte had ik anders ook wel gebruikt, omdat ik het zonde vind om die te laten verlopen.

Ik begin bij The body shop. Voor je verjaardag krijg je altijd een cadeaubon van 5 euro, dus zodra ik tijd én een auto had, ging ik erheen. Want de bon voor je verjaardag is maar een maand geldig. Ik kocht voor mijn moeder een lekkere kokos douchegel. Deze kostte 7 euro, maar dankzij mijn kortingbon hoefde ik zelf maar 2 euro te betalen. Dat was dus een hele prima investering van de cadeaubon. Mijn moeder is dol op kokos, dus ik weet zeker dat dit een geslaagd cadeau zal zijn.

Leestip: Mijn kerstcadeaus 2018!

En verder..

Ik kocht ook nog cadeaus via bol met cadeaubonnen die ik bij elkaar gespaard heb via diverse enquête sites. Ik had meerdere tientjes aan cadeaubonnen, dus daar kon ik zeker wat leuke dingen voor bestellen. Natuurlijk weer wat boeken van Suzanne Vermeer. Het is bijna een traditie geworden! Want elk jaar zitten die er wel weer bij. Maar we zijn beiden dol op deze boeken. Dus dat is een cadeau die het altijd goed doet! Hiervoor betaalde ik 3 euro met een paar cent bij. De rest van de kosten werden gedekt door de cadeaubonnen.

Verder kocht ik tot slot ook nog een december kraskalender, omdat mijn moeder en ik daar beiden altijd erg fan van zijn. We vinden het gezellig om lekker samen te krassen. En dit is een cadeau die ik ook gevraagd heb (en ook een cadeau waarvan ik zeker weet dat ik hem ga krijgen). Deze kostte 5 euro. En wie weet winnen we nog een leuke geldprijs. Het meeste wat ik hier ooit mee won was 10 euro, dus rijk ben ik er zeker niet mee geworden, maar het heeft altijd wat gezelligs!

In totaal gaf ik dus zelf nog verspreid over oktober en november 10 euro en een paar cent uit aan kerstcadeaus. Al met al voor een financieel krap jaar vind ik het toch heel goed gelukt om kerstcadeaus voor dit bedrag bij elkaar te kunnen krijgen. Dit is prima te missen. En het ook meer dan waard.

Leestip: Extra verdienen in december!

Hoeveel geld gaf jij uit aan kerstcadeaus? Gebruik jij ook cadeaubonnen om ze te betalen?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten kerstcadeaus 2019