Kosten museumuitje Lelystad

Kosten museumuitje Lelystad

11 april 2023 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie meer over; kosten museumuitje Lelystad, want wij bezochten het Aviodrome. En daar horen natuurlijk kosten bij.

Kosten museumuitje Lelystad

Kosten museumuitje Lelystad

Op dit moment lees je mijn artikel; Kosten museumuitje Lelystad. Wij bezochten het Aviodrome en online had ik gezien dat 1 kaartje 17,50 euro kost. Ook zou er nog 7,50 euro bij komen voor het parkeren ter plekke. Dat vond ik wel een beetje gortig worden, ik dacht namelijk dat het museum niet zo heel groot was. Had ik dat even mis, je brengt er meer dan een halve dag door!

Leestip: Makkelijk online extra geld verdienen!

Uiteindelijk zocht ik online naar een goede deal en die vond ik voor 12 euro per persoon. Hiervoor kreeg je toegang tot het museum én een gratis warme drank naar keuze. In totaal kostte dit dus 24 euro. Hier kwam nog 7,50 euro bij voor de parkeerkosten, dus in totaal kwamen we uit op 31,50 euro voor dit dagje uit. Omdat wij pas in de middag kwamen, rond 1 uur, hadden we onze lunch al op. Dit scheelde natuurlijk alweer een stuk in de uitgaven ter plekke.

In het museum zelf heb je eigenlijk geen uitgaven, want je loopt gewoon lekker rond. Wel kun je in het restaurant ter plekke eten en drinken nuttigen. En daarnaast is er bij de kassa ook nog een kleine souvenirshop waar je diverse souvenirs kunt kopen. Je kunt er natuurlijk ook gewoon heel snel voorbij lopen en niet kijken 😉 Maar zelf vind ik het altijd wel leuk om even rond te kijken in zo’n souvenirwinkeltje. Groot was het niet, maar het is wel leuk om te zien wat voor dingen ze allemaal verkopen.

En in dit geval zag ik ook nog eens iets heel handigs! Want als wij optreden met onze zanggroep neem ik vaak iets te snacken mee voor tijdens het wachten, of gewoon voor de zekerheid. Zo van; mocht ik het nodig hebben, dan heb ik dit en dit bij me. Maar die gooi ik altijd los in mijn tas en áls ik het dan zoek moet ik het altijd opgraven. Nu verkochten ze bij het Aviodrome een heel handig snacktasje, die ook nog eens een extra koele laag van binnen heeft! Deze kostte wel 20 euro, maar toch heb ik hem meegenomen, omdat hij gewoon super handig is. Een paar dagen later heb ik hem ook al meteen gebruikt en ik ben er helemaal blij mee!

Zo dacht ik dus in eerste instantie; ach, bij een museum koop ik toch niks. Zeker niet omdat de lunch al op was voordat we daar aan kwamen. En zo kwam ik toch thuis met iets wat eigenlijk super handig was en wat ik nog nooit eerder tegengekomen was. Het is ook een goede stevige kwaliteit, dus ik verwacht lang met dit zakje te kunnen doen. Zo zie je maar dat je altijd verrast kunt worden met wat voor dingen je tegen komt. Ik denk altijd alleen aan souvenirs in een museumwinkel, niet aan iets praktisch wat ook te koop zou kunnen zijn. Dat was dus een leuke verrassing!

Dit bezoek kostte dus in totaal 51,50 euro.

Leestip: Uitgaven tijdens onze bosdag!

Ben jij weleens in dit museum geweest en hoeveel geld gaf jij toen uit?

Kosten museumuitje Lelystad