Kosten nieuw theaterseizoen

Kosten nieuw theaterseizoen

16 juni 2023 0 Door Marìs

Binnenkort begint er een nieuw seizoen, daarom deel ik vandaag met jullie mijn kosten nieuw theaterseizoen. Want er gaan natuurlijk weer nieuwe voorstellingen starten.

Kosten nieuw theaterseizoen

Kosten nieuw theaterseizoen

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel; kosten nieuw theaterseizoen. Eind augustus komt er natuurlijk nog een musical awards the kick off. Maar daar ben ik te ongeduldig voor 😉 Zo heb ik al een theatergids bemachtigd, zodat ik al over wat nieuwe voorstellingen kon lezen. En ook had ik al reclame gezien voor een (nieuwe) musical.

Leestip: Nog kopen lijstje!

Eigenlijk vind ik het deze keer wel leuk om niet vooraf te vertellen naar welke voorstellingen ik allemaal toe ga. Wel kan ik vertellen dat ik er op dit moment in totaal al 4 heb uitgekozen. En ik vertel alvast wat de totale kosten hiervan zullen zijn. Voor de voorstelling zelf dan, wel te verstaan. Want de kosten er rond omheen kan ik nu natuurlijk nog niet vertellen, omdat die pas op de dag zelf duidelijk zullen zijn.

Wat ik ook alvast kan vertellen is welke theaters ik ga bezoeken, in welke plaatsen. Natuurlijk zullen we hier 9 van de 10 keer ook een etentje aan vast plakken. Want dan heb ik meteen ook weer een review en het maakt ons uitje meer een compleet dagje uit. Ik heb nog niet eens gereserveerd, maar ik heb er nu al onwijs veel zin in. Ook heb ik voor 2 plaatsen al een restaurant op het oog. Hierover later meer.

De theaters die we zullen gaan bezoeken zijn; Schouwburg in Almere, De Schaffelaar in Barneveld, Beatrix theater in Utrecht en De Speeldoos in Baarn. Het zijn niet allemaal musicals, er zitten ook ander soort voorstellingen tussen die mij leuk lijken. Zowel voor Barneveld als Almere hebben we al een restaurant uitgekozen. En verder moeten we nog even kijken waar we gaan eten, en of we alle keren uit eten gaan of ook een keertje overslaan. Dit ligt nog even aan de tijden van de voorstellingen.

Na the kick off, kunnen er natuurlijk nog meer voorstellingen bij komen die ik wil gaan bezoeken, want daar komen altijd weer dingen voorbij waar je nog niet van wist. Of wellicht ook voorstellingen die nu nog niet bekend gemaakt zijn. Maar de totale kosten van deze 4 voorstellingen zullen neerkomen op zo’n 422 euro. Hier kunnen natuurlijk nog reserveringskosten enz. bij komen, want ik heb verder niet doorgeklikt en ze echt in een mandje gedaan om te kijken welke kosten er nog bij komen. Het kan dus uiteindelijk nog een paar euro hoger uitvallen dan het bedrag dat ik hier noemde.

Dit betreft dan wel het bedrag voor in totaal 8 kaartjes, want ik ga natuurlijk niet in mijn eentje naar deze voorstellingen toe. Dus het gaat om 2 kaartjes per voorstelling. Wie weet word het bedrag voor mij nog lager, wanneer ik niet alle 2e kaartjes hoef te betalen. Maar dat bespreken we pas vlak voor het reserveren. Theater is en blijft een dure hobby, maar het is het zeker waard!

Leestip: Kosten van mijn Aïda bezoek!

Heb jij al een voorstelling gereserveerd voor het nieuwe theaterseizoen? Waar ga je heen en wat heeft het kaartje jou gekost?

Kosten nieuw theaterseizoen