Kosten van een dag Groningen

Kosten van een dag Groningen

18 november 2022 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie de kosten van een dag Groningen. Want op mijn verjaardag was ik een dag in Groningen. Ik sliep hier ook een nacht in een hotel. Omdat ik deze kosten elders al vermeld heb deel ik alleen even de kosten van de dag zelf.

Kosten van een dag Groningen

Kosten van een dag Groningen

Jullie lezen op dit moment mijn artikel over de kosten van een dag Groningen. We begonnen natuurlijk met het uitzoeken van een parkeerplek. Dit werd parkeergarage Forum. Omdat we hier pas de volgende ochtend vertrokken kostte het parkeren ons 24 euro.

Leestip: Keuzes maken!

Daarna startten wij onze dag met een lunch bij het Goudkantoor. Dit restaurantje zit vlakbij de grote markt. Mijn moeder bestelde hier een Italiaanse bol met geitenkaas, ik een tosti en samen deelden we nog een portie bitterballen. Uiteraard hadden we ook beiden wat te drinken. In totaal kostte deze lunch ons 27,10 euro.

Daarna zijn we lekker gaan shoppen. Ik kocht hier nog een glitter broek voor de feestdagen, want mijn oude glitter legging paste ik niet meer en had ik dus weg gedaan. Voor die broek betaalde ik 26,99 euro.

Toen we eenmaal uitgeshopt waren, zijn we eerst in de bakkerij van het hotel gaan zitten. Ze verkochten daar namelijk allemaal lekkere dingen. Zoals gebak en ijs en nog veel meer. Zelf koos ik voor een appelsap, want ik had wel dorst gekregen na het shoppen mijn moeder koos voor een warme chocolademelk met slagroom. En beiden hadden we nog 2 bolletjes ijs erbij genomen. Hiervoor betaalden we 14,25 euro.

Tot slot aten we in de avond bij Bodega y tapas op het Damsterdiep. Wat een heerlijke tapas hebben zij, echt een aanrader!! Voor de tapas betaal je een vast bedrag en daarnaast betaal je apart voor het drinken en de toetjes. Wij hebben meerdere keren drinken besteld en in totaal 3 toetjes. Daarom kostte dit ons het totaalbedrag van 91,65 euro. Best een fors bedrag.

De totale kosten voor deze dag kwamen uit op 183,99 euro. Hiervan betaalde ik zelf overigens alleen de broek die ik kocht. Verdere kosten waren deze keer niet voor mij, omdat ik jarig was. Wel had ik eventjes geleden al het hotel betaald.

Leestip: iPhone 14 pro!

Ben jij wel eens in Groningen geweest? Welk restaurant in Groningen vind jij een echte aanrader?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via  een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten van een dag Groningen