Kosten van een dagje Bussum

Kosten van een dagje Bussum

10 april 2023 2 Door Marìs

Ik vertel jullie vandaag meer over de kosten van een dagje Bussum, zoals wij dat laastst deden. Want we hebben momenteel veel uitjes achter elkaar gepland, zodat ik tot en met de herfst materiaal heb om over te schrijven op mijn andere blog.

Kosten van een dagje Bussum

Kosten van een dagje Bussum

In dit artikel lezen jullie meer over de kosten van een dagje Bussum zoals wij dat deden. Hier zijn natuurlijk altijd keuzes in te maken, maar omdat ik reviews nodig heb voor mijn andere blog, kiezen wij ervoor om ter plekke altijd iets te gaan eten in een restaurantje. Zo kan ik voor mijn blog met 1 dagje uit al 2 artikelen schrijven. Hier heb ik dus ook een apart uitjes-budget voor.

Leestip: Makkelijk wat online geld bijverdienen!

In dit geval was ons dagje uit met zijn 3en, want mijn oma was ook gezellig met ons mee. Zij kwam vroeger wel in Bussum met een vriendin van haar als ze een dagje op pad gingen om te shoppen. Dus het leek haar leuk om weer eens naar Bussum te gaan. Daarom namen wij haar gezellig mee. We parkeerden in de parkeergarage nabij de AH, dit kostte ons 3,40 euro.

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets besteld via een van mijn links, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets bestellen via een van mijn links; heel erg bedankt!

We liepen gezellig door het centrum heen op ons gemak en zijn bij diverse winkels binnen geweest, soms om gewoon even te neuzen, soms om iets te kopen als we iets naar ons zin zagen. In dit geval was ik de enige die wat naar mijn zin zag. Want in een van de plaatselijke kledingwinkeltjes kwam ik een heerlijk dik vest tegen. Deze was in de uitverkoop voor 15 euro, eerst kostte hij 35 euro. Omdat ik nog zulke vesten zoek, nam ik dit vest mee. Uiteraard na het gepast te hebben. Maar voor zo’n nette prijs kan ik het soort vest waar ik er meer van wil hebben niet laten hangen. Deze kom ik bijna nooit tegen namelijk, dus dit was een schot in de roos! Ik ben er heel erg blij mee!

Tevens liepen wij ook nog een leuke boekwinkel binnen. Dat vind ik altijd leuk om ideeën op te doen voor welke boeken ik bij de bieb wil lenen om te lezen. Ook zocht ik nog een notitieboekje met een harde kaft met een leuke print erop. Die vond ik helaas niet. Wel hebben boekwinkels vaak ook puzzels te koop, maar je vindt bijna nooit puzzels van 500 stukjes, alles is 1000. Hier vond ik wél een hele leuke puzzel van 500 stukjes, dus die nam ik ook meteen mee voor 13,99 euro.

Uiteindelijk was het tijd voor de lunch en dat deden we bij de Délifrance. Mijn moeder had een panini met zalm en een tonijnsalade. Mijn oma een croissant met brie en ei, en ik een stokbroodje (klein) met brie. Ook bestelden wij allemaal wat thee als drinken bij onze lunch. Mijn oma een gewone thee, mijn moeder gemberthee en ik een verse muntthee. In totaal kostte dit 31,75 euro. Dit vond ik een erg net bedrag voor 3 personen. Het eten was ook allemaal lekker vers, dus het was zeker zijn geld waard!

In totaal gaven wij deze dag dus 64,14 euro, waarvan mijn moeder 3,40 euro betaalde. Want het is onze vaste afspraak dat ik de uitjes betaal, en zij de parkeerkosten/ benzine. Alles wat ik kocht betaalde ik ditmaal ook van de uitjesrekening. Normaal niet, maar mijn andere potjes zijn leeg en hier zat genoeg in. Maar het allerbelangrijkste is dat wij het met ons 3en weer goed naar onze zin gehad hebben. Op naar het volgende uitje!

Leestip: Besparen is saai toch?!

Ben jij weleens in Bussum geweest en hoe vond je het daar?

Kosten van een dagje Bussum