Kosten van een dagje Hilversum

Kosten van een dagje Hilversum

12 april 2023 2 Door Marìs

Je leest op dit moment meer over de kosten van een dagje Hilversum, zoals wij dit recent deden. Deze kosten zullen voor iedereen anders zijn, want iedereen maakt andere keuzes, maar ik vind het leuk om die van mij met jullie te delen.

Kosten van een dagje Hilversum

Kosten van een dagje Hilversum

Vandaag lezen jullie meer over mijn kosten van een dagje Hilversum. Omdat ik voor mijn andere blog artikelen nodig heb, kiezen wij er altijd voor om tijdens een dagje weg ook ter plekke te gaan eten. Zo levert het mij altijd minstens 2 artikelen op en heb ik weer wat meer om over te schrijven. Deze keer waren wij met zijn 2en weg. Namelijk mijn moeder en ik.

Leestip: Fuck you money!

Parkeren deden wij in de parkeergarage bij het Hilvertshof, dit kostte in totaal 15 euro, want wij waren nog flink wat uurtjes in Hilversum te vinden. Als je deze parkeergarage uitloopt, komt je direct in het overdekte winkelcentrum Hilvertshof uit. Super handig dus.

Omdat wij met onze zanggroep een Paas-concert geven, zocht ik nog witte kleding. Ze willen de look van The Passion uitstralen, dus ging ik op jacht. Ik heb wel een basic witte top, maar geen shirtje. Wel een wit vest. Dus als het écht niet anders kan, wordt het een basic top met wit vest. Maar het zou leuk zijn om een shirtje te kunnen dragen. Ik vond veel, maar helaas allemaal met print erop. Bij de Mango hadden ze wel witte shirtjes, maar helaas niet in mijn maat. Dus ik slaagde wederom niet voor deze witte-shirtjes-jacht vandaag.

Ook keek ik alvast uit naar een verjaardagskaart voor mijn oma, zij wordt begin mei 90 jaar. Daarom zocht ik dus een extra mooie kaart voor haar uit. Deze kaart kostte 2,95 euro. Hij is gekocht bij de Primera. Ook keek ik hier wederom voor een notitieboekje en voor een puzzel, maar dat vond ik hier geen van beiden.

Bij een andere boekwinkel ging ik naar binnen om wederom te kijken voor een notitieboekje met harde kaft. Hier hadden ze eindelijk wel redelijk veel keuze in dit soort boekjes, dus ik nam hier uiteindelijk een leuk notitieboekje mee. Deze kostte 15,95 euro. Ook keek ik nog even rond of ze misschien een leuke puzzel met 500 stukjes verkochten, maar dit was helaas niet het geval. Daarom was dit het enige dat ik daar kocht.

Inmiddels was het tijd om te gaan lunchen en hadden wij buiten al flink wat winkels gehad. Gelukkig maar want het was begonnen met regenen! En van al dat geshop waren we inmiddels ook wel hongerig geworden. Dus gingen we op weg naar De Smidse. Het restaurantje dat ik van tevoren al had uitgezocht. Dit doe ik altijd zodat ik zeker weet dat er meerdere dingen op de kaart te vinden zijn die ik lekker vind. Ik lust lang niet alles en wil natuurlijk wel de keuze hebben uit meerdere dingen. Mijn moeder bestelde een pannenkoek met appel en rozijnen, ik twijfelde nog even of ik een kaaspannenkoek zou nemen, maar het werd uiteindelijk toch een portie poffertjes (van de kinderkaart) en een uitsmijter met jonge kaas. Wij namen weer beiden een kop verse thee erbij. Dit kostte in totaal 31,20 euro.

In totaal kostte dit dagje Hilversum ons dus 65,10 euro. Waarvan mijn moeder dus de 15 euro parkeerkosten betaalde. De rest betaalde ik wederom van de uitjesrekening.

Leestip: Favoriete producten maart 2023!

Ben jij weleens in Hilversum geweest? Wat ging jij daar toen doen en hoe vond je het?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten van een dagje Hilversum