Kosten van een dagje Katwijk

Kosten van een dagje Katwijk

19 augustus 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie over de kosten van een dagje Katwijk, zoals wij deze laatst ondernamen. Voor mijn andere blog ga ik dagjes weg, zodat ik dan over die plaats iets kan schrijven en een restaurant review kan schrijven. Op deze blog vertel ik jullie dan over de kosten hiervan.

Kosten van een dagje Katwijk

Kosten van een dagje Katwijk

En zo heb ik voor jullie dan weer een artikel zoals; de Kosten van een dagje Katwijk. Omdat het zo warm zou worden, wilde ik graag naar een plaats een zee. Maar als ik rond keek waren er ook weer niet zo heel veel plaatsen waar je ook nog redelijk wat winkels had die je in een ochtend kon bekijken. Ik wilde de winkels langs, omdat ik wilde kijken of ik misschien nog een jurk zag in de clubkleur van mijn zanggroep.

Leestip: Niet gevoelig voor reclame!

In de ochtend was het namelijk nog prima te doen om bij de winkels rond te lopen. Vanaf een uurtje of half 12 werd het wel echt een stuk warmer en vanaf 12 uur was het gewoon heet, maar toen waren we ook inderdaad al bijna klaar. Mijn moeder was nog op zoek naar een bepaald merk slippers, en die vond ze, dus toen waren we eigenlijk al geslaagd. Als een van ons iets vind wat hij zoekt, zijn we al blij. Dat is toch weer een vinkje op het lijstje erbij.

Ik paste wel weer diverse jurken in de goede kleur, maar helaas stond het model mij wederom gewoon niet. Dus dat kan helaas nog niet afgevinkt worden. Wel genoten wij van het heerlijke windje dat er was in de vroegere ochtend, terwijl we langs de winkels liepen. Zelf heb ik niet voor andere kleding gekeken, puur omdat ik alleen nog budget heb voor een jurk in de clubkleur van mijn zanggroep. Dat heeft nu dus ook prioriteit.

Om even voor 1 uur doken wij lekker een restaurantje in om te gaan lunchen. Inmiddels hadden we beiden ook wel flink trek gekregen van al dat lopen. Zelf had ik genoeg water meegenomen en tussendoor ook steeds water gedronken, omdat het natuurlijk erg warm was. Tussendoor is het altijd fijn als je een Hema tegen komt, om even een bezoekje aan de wc te brengen. Zo kon ik daar ook meteen weer mijn waterflesje bijvullen. Altijd handig!

Als lunch bestelden we beiden een broodje kroket. Dat bestond uit 2 witte broodjes, en een kleine salade. Omdat ik ook iets zouts wilde eten, vroeg ik ook om een schaaltje patat. Dit deelden wij gewoon samen. Daarnaast bestelden we beiden ook nog 2x drinken. Uiteindelijk rekende ik af in het restaurant. In totaal betaalde ik 40 euro voor deze lunch. Erg duur voor 2x een broodje kroket, een schaaltje patat en 4 drankjes. Maar dat weet je van tevoren niet als je zomaar een grand café binnenstapt, omdat je denkt; die zal wel genoeg keuze hebben. Ik had deze keer vooraf namelijk geen restaurantje uitgezocht, wat ik normaal eigenlijk wel doe.

Tot slot hadden we natuurlijk ook nog de parkeerkosten. Deze waren 17 euro. We stonden geparkeerd op de boulevard. Dus ons dagje uit kostte ons deze keer 57 euro in totaal. Het volgende uitje staat gepland in oktober, dus dan kunnen jullie weer zo’n soort artikel als dit verwachten!

Leestip: Mijn eerste ervaring met crowdfunding (2018)!

Wat vinden jullie een nette prijs voor een lunch voor 2 personen inclusief 4 drankjes in een restaurant? Ligt er natuurlijk wel een beetje aan wat je bestelt, maar gemiddeld?! Zelf vind ik tussen de 20 en 30 euro een prima bedrag. Afhankelijk van wat je besteld hebt. Maar als je in elk geval 4 drankjes telt.

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten van een dagje Katwijk