Kosten van een dagje Noordwijk

Kosten van een dagje Noordwijk

22 juli 2022 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie onze kosten van een dagje Noordwijk. We gingen hierheen met de auto en parkeerden op de Koningin Astrid Boulevard. Er werd geshopt, geluncht en tot slot in een restaurant gegeten. Om daarna de zonsondergang te bekijken.

Kosten van een dagje Noordwijk

Kosten van een dagje Noordwijk

Vandaag deel ik dus met jullie de kosten van een dagje Noordwijk, zoals wij deze onlangs gedaan hebben. We beginnen met het parkeren, hierbij kozen we voor een dagkaart en deze kostte 10 euro. Het was heerlijk weer en omdat we er al vroeg waren, konden we nog prima parkeren.

Leestip: Grip op je geld, regels!

We arriveerden pas toen de winkels al open waren, maar gelukkig wel vrij vroeg en waarom gingen we meteen starten in de Hoofdstraat om daar eens een dagje lekker te winkelen. Ik had een heel lijstje meegenomen met dingen die ik wilde kopen (ook voor andere mensen), dus dat lijstje heb ik er af en toe bij gepakt. Altijd handig om even te kunnen checken wat je ook alweer bedacht had. Op een gegeven moment was mijn moeder anderhalf uur in een winkel kleding aan het passen, dus daarom besloten we daarna om even snel wat kleins te lunchen in plaats van een restaurant in te duiken. Op dat moment besloten we om in de avond pas een restaurantje te pakken. Ook zij is geslaagd voor wat leuke kleding.

Zelf ben ik ook geslaagd voor kleding, namelijk 4 jurken. Deels met korte of halflange mouw, deels zonder mouw. In totaal gaf ik hier 157,95,- euro aan uit. Heel netjes voor 4 jurken, vind ik. 2 jurken hiervan kocht ik bij een heel leuk Spaans winkeltje. Zo leuk om te zien dat hier in Nederland toch ook van die leuke Spaanse winkeltjes zitten. Daar word ik dus echt blij van!

Als lunch aten we even een aardbeiengebakje en saucijzenbroodje bij de Hema. Mijn moeder had er een kop thee bij en ik koos voor een flesje sinaasappelsap. De kosten daarvan heb ik heel even niet bij de hand. Deze zal ik later nog invoegen als mijn moeder de bon niet al weggedaan heeft.

We zijn de hoofdstraat aan de ene kant heen gelopen en de andere kant terug. Als een van de laatste winkel kwamen we bij Montana’s. Wat een leuke winkel is dat! Ik dacht die heeft alleen maar dure dingen, maar het was juist een mix van dure en goedkopere dingen. Erg leuk om even rond te snuffelen! Meteen bij binnenkomst zag ik ook al een hele leuke lamp staan, die leuk was voor op mijn dressoir. Deze kostte 45 euro en heb ik uiteindelijk ook meegenomen. Ook nam ik een zeepketting mee van 11,50 (als ik het goed zeg uit mijn hoofd) voor op de wc. Ook stond er nog een lekkere en hele grote geurkaars, coconut beach, met mega veel branduren. Deze was 29,95. Ik had de laatste. In totaal gaven we bij Montana’s dus 86,45 euro uit.

Toen zaten we al bijna tegen 5 uur ’s middags aan en bekeken nog wat laatste winkeltjes. Daarna zijn we eerst alle geshopte spullen terug gaan zetten in de auto om vervolgens weer terug te lopen richting de winkelstraat. Want om de hoek zaten meerdere restaurantjes. En ik had al een Tapas restaurant gespot toen ik op Google keek wat er allemaal zat. Dus daar hebben we in de avond gegeten. We bestelden diverse dingen en beiden in totaal 3x drinken en een toetje en betaalden daar in totaal 58,95 euro voor.

Toen we uitgegeten waren zijn we nog even het strand op gelopen en via het strand teruggelopen naar de plek waar de auto geparkeerd stond. Natuurlijk maakte ik ook foto’s van de zonsondergang die inmiddels in volle gang was. Toen we op het strand liepen ter hoogte van waar de auto stond, zijn we omhoog gelopen en daar nog even op een bankje gaan zitten met uitzicht op het strand. Totdat de zon onder was. Op dat moment reden we weer naar huis.

We hebben beiden genoten van deze gezellige dag! En binnenkort doen we het nog eens dunnetjes over in Scheveningen. Verder staan er ook nog wat andere losse dagjes weg gepland. Sommige dagjes met zijn 3en, omdat mijn oma dan ook mee gaat en andere dagen alleen mijn moeder en ik. Daarvan vind ik het wel leuk om steeds de totale kosten met jullie te delen. Dus binnenkort kunnen jullie meer van dit soort artikelen verwachten.

Leestip: Goedkoop je verjaardag vieren!

Zijn jullie weleens in Noordwijk geweest? Ik nog nooit eerder, maar ik vind het wel voor herhaling vatbaar!

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, dan krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten van een dagje Noordwijk