Kosten van een dagje Putten

Kosten van een dagje Putten

30 maart 2023 0 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie meer over de kosten van een dagje Putten. Want onlangs ging ik samen met mijn moeder en oma een dagje naar Putten.

Kosten van een dagje Putten

Kosten van een dagje Putten

De kosten van een dagje Putten waren eigenlijk heel laag. Kosten voor de reis ernaartoe neem ik nooit mee in de kosten voor mijn dagjes uit. Deze keer was het een vrij goedkoop dagje uit, want in de winkels waar we kwamen kocht ik alleen een stuk stof waar ik een sjaal van maakte.

Leestip: Rekening geopend!

Wij hebben met onze zanggroep namelijk binnenkort een optreden buiten, en aangezien het nou niet bepaald warm weer is nog in de avond, had ik een sjaal nodig. En wanneer je iets zoekt, kun je het in de winkels natuurlijk niet vinden. Zo kwam ik ergens in een winkel binnen, waar ik naar de benodigde kleur sjaal vroeg, maar helaas dat hadden ze niet. Wel kwam de medewerkster met een idee; waarom koop je geen stuk stof in het formaat van een sjaal? Verderop zit een stoffenwinkel. Nou écht; wát een goed idee! Ik snap echt niet dat ik daar zelf niet op gekomen ben. Zo was ik klaar voor 5 euro!!

Tijdens mijn zoektocht naar die sjaal, liepen we ook de Wibra even binnen en daar zag ik ineens een hele mooie en leuke legpuzzel liggen van (eindelijk!!) 500 stukjes! Deze kostte 6 euro, en het was ook letterlijk de enige doos van die puzzel. Uiteraard nam ik hem mee. En ik ben er erg blij mee.

Natuurlijk moest er tussen de middag ook gegeten worden, maar dit betaalde mijn oma, dus kosten voor ons; 0 euro. Ook parkeren deden we gratis, dus wederom, kosten; 0 euro. Zelf gaf ik in totaal dus 11 euro uit. Gewoon van mijn weekgeld, dus het zal in mijn artikelen verder niet terug te vinden zijn. Dit dagje uit was weer echt heel erg gezellig en we hebben weer lekker samen gelachen, heerlijk!

Binnenkort staan er nog veel meer uitjes gepland, omdat ik natuurlijk wel weer flink wat artikelen nodig heb voor mijn andere blog; reismetmijmee.nl. Daarom zullen jullie binnenkort weer meer van dit soort artikelen te lezen krijgen op deze blog. Gewoon omdat ik het toch leuk vind om de kosten van de dagjes uit met jullie te delen. Uiteraard ligt dit helemaal aan de keuzes die je maakt. Wanneer ik een dagje uit ga, ga ik ook gewoon lekker ergens eten. Dat maakt het dagje uit compleet voor mij. Daarbij is het natuurlijk ook heel handig dat ik daardoor weer een extra artikel heb (lees; review van het restaurant waar we eten).

Leestip: Favoriete producten maart 2023!

Zijn jullie weleens in Putten geweest? Op woensdag is het markt, daar liepen wij dus ook nog even overheen. Mijn oma heeft vroeger jaren lang op een camping gestaan in Ermelo, dus daarom blijft zij een band houden met de Veluwe en gaat zij er graag heen.

Kosten van een dagje Putten