Kosten van een dagje Scheveningen

Kosten van een dagje Scheveningen

2 augustus 2022 6 Door Marìs

De kosten van een dagje Scheveningen deel ik vandaag met jullie. Recent deden wij namelijk een dagje Scheveningen. We waren er net even na tienen in de ochtend en in de namiddag gingen wij weer naar huis.

Kosten van een dagje Scheveningen

De kosten van een dagje Scheveningen

We beginnen met het parkeren, hierbij kozen we voor de parkeergarage Strand. Helaas is het parkeren in Scheveningen nogal duur, dus dit kostte ons 22,10 euro. Een dagkaart is 22,50. Vanaf daar kun je gemakkelijk lopen naar de boulevard, daar ben je zo.

Leestip: Grip op je geld, regels!

We arriveerden pas toen de winkels al open waren, maar gelukkig wel vrij vroeg en daarom gingen we meteen starten. We begonnen in een souvenirwinkeltje, omdat we de eigenaar van de winkel daarnaast aan zagen komen. Dat was de winkel waar ik vorige keer mijn witte broek scoorde. En in de etalage zag ik de kleur jurk hangen waarnaar ik op zoek was voor mijn zanggroep. Het openen van de winkel duurde langer dan we dachten, dus zijn we eerst de pier in gelopen. Even kijken wat daar allemaal te vinden was.

Daarna was de winkel zo goed als helemaal gereed en gingen we direct naar binnen. Helaas was de jurk die ik van buitenaf had zien hangen geen goed model voor mij, maar wel zag ik een andere hele leuke lange mooie jurk. Deze kocht ik uiteindelijk ook mét een plastic tasje, dus dit kostte mij 25,10 euro. Ook mijn moeder kocht hier wat.

Nadat onze eerste aankopen gelukt waren, zijn wij nog 2 winkels in gelopen op de boulevard zelf, waarna we eerst zijn gaan lunchen. Dit deden we bij Columbus. Mijn moeder koos voor de uitsmijter met kaas, ik voor een tosti met een patatje. Daarnaast dronken we ook beiden nog een verse muntthee. De kosten hiervoor; 18,65 euro.

Toen we uitgegeten waren zijn we eerst het overdekte gedeelte ingegaan om nog even verder te winkelen, ik paste diverse dingen, maar helaas zat er verder helemaal niks tussen voor mij. Jammer! Daarna zijn we nog even verder gaan lopen de boulevard over, richting de vuurtoren. Ook daar in de buurt zit namelijk nog een winkelstraat, de Keizerstraat. Leuk om een keer gezien te hebben, maar helaas hadden ze hier ook niks voor ons.

Nadien zijn we weer teruggelopen richting de parkeergarage om naar huis te gaan, want in de avond moesten we repeteren met onze zanggroep. Dit was de laatste repetitie voor de vakantie. De totale kosten van ons dagje Scheveningen van deze keer waren dus 65,85 euro.

Leestip: Goedkoop je verjaardag vieren!

Zijn jullie weleens in Scheveningen geweest? Ik een paar keer eerder, en ik vind het er altijd wel leuk!

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten van een dagje Scheveningen